Pénteken délután jött meg egy 11 órás autóut legvégén (jó kis nyaralas), de soha nem volt még ilyen durva. Derékvonal alatt fájdalom kiséri, ami olyan erős, hogy alig tudok létezni, pl a tampont is csak küszködve tudom feltenni, mert nem tudok odanyúlni annyira fáj a csípőm. Mint egy jó kemény izomláz, vagy becsípődés. De csak a jobb oldalamon. Szombat delután elkezdett meg nyílalni is, idonként olyan mintha keresutűl szúrnának egy kêssel.
Még sose fájt a vérzés. Április utolsó hetében volt meg utoljára. 16 hónapja szültem. Januárban jött meg elöször azóta. Mi lehet velem? Itt vagyok külföldön és kicsit bepánikoltam. Mit tehetnék, hogy ne érezzem úgy mindjárt kiszakad a csípőm jobb oldala?
Erre nem tudok mit mondani. Szültél már, és itt kérdezed meg? Azonnal menj el orvoshoz, ha bármi más a menzesszel, mint korábban, az erős vérzéstől el is ájulhatsz, ha sok vért veszítesz. Külföldön is kötelesek ellátni.
2016. aug. 14. 01:24
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, koszonom, vasarnap van hajnali 2 ora. Azt sem tudom hol van egy orvos, nemhogy nogyogyaszati ugyelet...
Mindegy, igazad van. Minek is kerdeztem itt?
2016. aug. 14. 01:40
3/13 anonim válasza:
Próbálj meg érdeklődni azoktól, akik ott közel vannak hozzád, de a mentőket is kihívhatod, keresgélj a neten valami telefonszámot. Akár olyat, akik magyaroknak segítenek, ha bajba kerülnek.
2016. aug. 14. 01:43
4/13 anonim válasza:
vagy hívd fel a magyar dokidat, akinél szültél
2016. aug. 14. 01:45
5/13 anonim válasza:
Kicsi az esély, hogy erre itt választ kapsz sajnos :/
A tampont hanyagold most, ne is akard feldugni. Betétet használj és reggel hívd fel az orvost mindenképp, de ha van a közelben kórház oda is elmehetsz, ha az éjszakát nem bírod ki. Jobbulást
2016. aug. 14. 02:14
6/13 anonim válasza:
Görcsoldót vegyél be
2016. aug. 14. 02:18
7/13 anonim válasza:
Esetleg ha nem faztal fel vagy isten orizz megtortenhet egy veteles. En igy veteltem el 2szer. Soha eletemben nem fajt csak akkor 2 alkalommal de olyan elviselhetetlen volt hogy isten ments vegul mind2szer kiderult hogy elment a kisbabam. Most 3ik alkalommal mar megmaradt es nemsokara szulok.
2016. aug. 14. 02:26
8/13 anonim válasza:
Amelyik kórházhoz tartozol lakhely szerint ( úgy értem Magyarországon), hivd fel azt a kórházi ügyeletet akár most is.
Mondd el nekik hogy mi történt/történik veled és hogy hol vagy most pontosan. Hátha tudnak neked segíteni hogy merre menj, milyen kórházat keress odakinn, vagy hogy mit csinálj.
Jobbulást!!
2016. aug. 14. 02:34
9/13 anonim válasza:
En Torokorszagban voltam 6 honapig, es az elso 2 honapban - szedtem fogamzasgatlot - 2 hetente megjott! De durva verzessel, es fajt is! De aztan eltem mas orszagokban is es szinten, elso 1-2 honapban. Sok baratnom ugyan ezt mondta! De en meg sosem szultem, azt megjegyzem! A hirtelen helyszinvaltozas okoz ilyet. Ettol fuggetlenul ilyen eros fajdalmakkal ha nem is most ejszaka, de reggel keress egy surgossegit! Ha viszont nagyon verzel, akkor most muszaj elmenned, mert valoban lehetseges, hogy elverzel! Egyik baratnom abbahagyta a fogamzasgatlo szedeset egyik naprol a masikra, aztan 2 het mulva a mento vitte el, mert ugy omlott belole a ver!
2016. aug. 14. 02:36
10/13 anonim válasza:
Egyebkent ha ide tudsz irni, akkor van interneted, es egy keves angol tudas is eleg ahhoz, hogy Google Maps vagy akar csak a Google hasznalataval megtalald a legkozelebbi ugyeletet, korhazat! Gondolom van auto is, szoval taxit sem kell hivnod! A surgossegin megneznek, ha esetleg komoly baj van, akkor allapotstabilizalas, hogy reggelik mondjuk ne verezz el, aztan az elso nogyogyasz majd megnez. Fogalmam sincs, melyik orszagban vagy, de azert vigyel magaddal ugy 200 eurot, mert ki tudja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!