Ez ijeszto. Szerintetek?
Figyelt kérdés
En vagyok az aki aug. 09.en azt a kerdest irtam ki hogy ketsegbe estem ez normalis e... Irtam ugye hogy csutortokon megjott de nem eloszor, aztan vasarnap elmult majd kedden megint megjott..
Hat tnap megint elmult,errr ma megint megjott.... Valami betegsegem lehet vagy vkinek volt mar ilyen?? Ez kb meddig tart? Csak mert szombaton mennenk nyaralni.... Vasarnap meg furdenenk is...
(Juniusban jott meg eloszor 13,5L)
2016. aug. 11. 07:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez elso idokben normalis de fordulj anyukadhoz batran. Vagy orvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
fordulnék én anyukámhoz ha lenne..........
2016. aug. 11. 08:34
3/5 anonim válasza:
Evvel azert mar el kene menni nogyogyaszhoz. Mivel eleg fiatal vagy, szerintem mehetsz meg gyermeknogyogyaszatra. Oke, hogy meg nem allt be, de ez mar nem normalis. A verveszteseg miatt verszegeny leszel meg minden egyeb. Akkor apukadnak szolj, vagy mamanak, nagyneninek. Te tudod, kivel tudod megbeszelni.
4/5 A kérdező kommentje:
En meg varnek egy kicsit mert most nem omlik mint kedden... Ma ellennek 1 betettel egesz nap de azert a higenia miatt cserelem.
2016. aug. 11. 13:43
5/5 A kérdező kommentje:
Meg hat baratnomnek 35 naponta jon meg es akkor 10 napig tart neki...
2016. aug. 11. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!