Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem? Kicsiit ijeszto...

Mi van velem? Kicsiit ijeszto mar,

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran elbambulok...ha a barataimmal vagyok es ritkan olyan dologrol beszelnek amit nem erdekel akkor elbambulok, ha egyedul megyek valahofva es megallok a zabranal elbambulok,ha ulok a buszon elbambulok, ha valamin gondolkozok elbambulok. Mar kezd megijeszteni...tudom, hogy hol vagyok, tudom, hogy mi tortenik korulottem es ha ki akarom zokkenteni magam akkor sikerul, de olyan jol esik. Viszont ha baratokkal jol elszorakozunk vagy erdekes dolgokrol beszelgetek valakivel akkor nincs ilyen. Alszok eleget, nem is vagyok faradt. Pl. Ahogy most ezt irom bambulok a billentyuzetre is. Nagyon durva. Szerintetek?

18/L

2013. jún. 23. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez mióta van? Nem csak a nagy hőség miatt vagy kicsit nyomott?
2013. jún. 23. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Tavasszal is elofordult neha, de a azota mindennapos miota a nagy meleg van.
2013. jún. 23. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínű csak az időjárástól tompul el kicsit az agyad, szerintem nincsen komolyabb bajod.
2013. jún. 23. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem ilyesmi van de én ezt ábrándozásnak hívom, vagy te olyankor nem gondolsz valakire?:)
2013. jún. 24. 12:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! Neha, de ha nem gondolok senkire akkor is van ilyen.
2013. jún. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!