Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ijeszto, hatborzongato almaim...

Ijeszto, hatborzongato almaim voltak mit jelent?

Figyelt kérdés
Osszevesztem a csaladommal a parom miatt es nem is tartom veluk a kapcsolatot. Az egyik aki legjobban haragszik ram, a mamam. Az o szulei, tehat az en dedszuleim nemreg haltak meg. Papa 1eve, mama 1,5eve. A hazukat ahol laktak eladtak, es most ujitjak, atalakitjak. Azt almodtam tobbszor hogy bekoltoznek a hazba akik megvettek, en pedig odamegyek hogy hadd nezzem meg milyen lett a haz, mivel a mamam es a papam eltek itt. Egyszer ugyanez volt a tortenet, ott allok a bejarati ajtojuknal a fiatal lanynak mondom akie mar a haz, hogy mutassa meg nekem a hazat belul, ekkor benezek a bejarati ajtonal levo nagy ablakon, latom hogy a nappaliban sok ember beszelget egymassal, es ott ul koztuk a mamam, es leolvasom a szajarol, hogy azt suttogja nekem, hogy gyere, gyere.... De a mostani tulaj behivott nem mentem oda hozza, szinte el is felejtettem, hogy ott volt. Megneztem a helyisegeket, amikor ujra a nappaliba ertem, a mamam mar nem volt ott. Ebben az alomban tudtam, hogy mar halott, vagy ha nem is tudtam, de ereztem hogy vmi fura vele. Egy masik alomban teljesen olyan volt mintha meg most is elnenek, orultem, hogy latom a mamat, megoleltem, a papa is ott volt, es meg vki aki mar nem el de nem emlekszem ki. A hideg futkos rajtam ezektol az almoktol, mit jelentenek?
2013. ápr. 29. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló, mikor nagymamám meghalt. Hosszú betegség után ment el, szóval nagyon-nagyon sovány volt. Álmomban teljesen egészséges volt és nyugodt. Szeretetteljes beszélgetésünk volt. Szerintem ilyenkor valóban jelen vannak az elhunytak, így búcsúzol el tőlük és segítesz nekik továbbmenni. Engem nem rázott a hideg ettől, hanem megnyugodtam, hogy jól van és egészséges. :)
2013. ápr. 29. 12:34
 2/4 acelsziv ***** válasza:

Jól sejtem, hogy szellemi munkát végzel?

Vegyél vitaminboltban B1 vitamint. Segít kompenzálni az agy által elhasznál bizonyos anyag mennyiségét, aminek hiányában rémálmaid vannak.

Napi 2-300 mg mehet, de szedjél mellé C vitamint is, mert kell neki a felszívódáshoz.

2013. ápr. 29. 12:56
 3/4 Raffi válasza:
Azt jelenti, hogy rég voltál a temetőbe, és ideje lenne meglátogatni őket.
2013. ápr. 29. 14:48
 4/4 A kérdező kommentje:
nem vegzek munkat. Munkanelkuli vagyok sajnos. Ez igaz, hogy reg voltam a temetobe, de ugy erzem koze van az almaimnak a csaladi vitahoz, mert mar mas csaladtagjaim is meghaltak, sajnos a mamam 50 evesen meghalt 5 eve es erte meg mindig sirok. A dedszuleim mar nagyon idosek voltak, es tudom hogy ez az elet rendje, ugyhogy oket viszonylag konnyebben "elengedtem"
2013. ápr. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!