Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3hónapja fáj alul a hasam,...

3hónapja fáj alul a hasam, terhes nem lehetek mert fogamzásgátlot szedek. Amikor kezd fájni a hasam akkor egyúttal felpuffadok, szellentenem kell, bélgörcseim vannak, érzem h egyfolytába wc-re kell mennem. Szerintetek ez mi lehet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
3hónap alatt nem volt arra időd hogy elmenj háziorvoshoz?elmondthatod neki is a problémád nyugodtan.
2010. ápr. 18. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, verjetek agyon, de én ezzel nem a gyakorikerdesek.hu-n lógnék, hanem az orvosi rendelőben.

Három hónapja tűröd? Bármi lehet, az orvos tudja megoldani, nem kósza kommentelők.

2010. ápr. 18. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Nögyógyászhoz mentem,elöször candidám volt .akkro azt mondta h azért fáj.A gyogyszertöl sem mult el a fájdalom,visszamentem ujra vizsgálat vizelet vér stb...A candida elmult de pisibaktériumom volt,akkro azt mondta h azért fáj... nemtudom mit csináljak...
2010. ápr. 18. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
ne nőgyógyászhoz menj, ez nem nőgyógyászati probléma. háziorvoshoz menj, majd ő elküld gasztroenterológiára. ott foglalkoznak ezzel
2010. ápr. 18. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
amúgy fog.gátló mellett is lehetsz ám terhes...:(
2010. máj. 12. 22:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Kettös védelmet használok: fog.gátlo + gumi ,ugyhogy nem lehetek..Nemtudom mitöl fájhat
2010. máj. 13. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!