Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első menstruációról kérdések....

Első menstruációról kérdések. (? ) 15/L

Figyelt kérdés

vasárnap jött meg az első, bár nem nagy mennyiségben de azért tettem be betétet. egyszer sem telt, meg csak higéniából cseréltem. elvileg ez normális elvileg ma fog elmúlni, egészen úgy tűnik.

Most jön a lényeg:

1.az idősebb lányoknak, akiknek későn jött meg, mint nekem, hamarabb beáll a ciklusa, vagy ez teljesen egyénfüggő?

Normális hogy még csak ennyire menstruáltam, a következő már erős lesz?

3. enyhén fájt ahasam. sokan írták hogy a következőnél, amikor már rendesen megjött, a fájdalom is erősebb volt. mindenkinél így van?

4. leírnátok nekem tartalmasan megfogalmazva, hog neket hogy volt az első? -Hány évesen, fájt-e, erős volt, a következő pontosan jött meg? stb..esetleg evvel kapcsolatos cikis sztorit is irhattok akár :D

lehetőleg sok válasz legyen.a normális válaszokt előre is köszönöm! :))

2016. aug. 2. 15:15
1 2
 11/15 anonim válasza:
nekem 12 évesen jött meg nagyon erös volt szervedtem vele söt a mai napig is szenvedek.... sokszor áttáztam az elején elég ciki volt..
2016. aug. 4. 14:45
 12/15 A kérdező kommentje:

De amúgy ez normális?

most már 6. napja megvan, és volt már csütörtökön, pénteken olyan érzésem, hogy na!...itt a vége, el is múlt, de egy idő után mégjobban megjött. már azt hittem ma is hogy mindjárt vége, de át is áztam...és nemsokára megyünk a balcsira, és nem tudom, még mi lesz, de nem lehet valahogy hogy vége legyen? már ki vagyok tőle. tamponnal még nem kísérleteznék, mert csak ritkán erősebb a vérzés. szóval valami trükk, hogy elmúljon?

amúgy megvan az első vicces sztorim: :DDD

éppen ma reggel történt. átáztam, így össze vissza bosszankodtam, meg káromkodtam magamban. bezárkóztam a wc-be hogy elintézzem ügyes-bajos dolgaimat... a betétet kicseréltem, a földön volt a csomagolás éppen. kistükörben megnéztem, hogy még mindig tart e a niagara. szerencsére megint abba maradt. erre anyám már a fürdőszobában nézegeti a bojlert hogy mi a baja, majd tök nyugottan kisétált, amikor megállapította hogy nincs semmi gond vele...(annyi még hogy bezártam az ajtót, csak kívülről nyitható, de kopogni szoktak előtte, ha rám törnek. sajna ezt nem halllottam a zárlatos bojler és a mosógép centrifugálása miatt. így anya egy kicsit meglepett, de nem láttam semmi furcsát rajta, de azt tuti látta, hogy mit művelek a tükörrel és mért van lenn a csomagolás, én meg mostanáig átkozom magam miatta:DDD

veletek valami cikis sztori?

2016. aug. 6. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Amikor megjött 7.es voltam, és a suliban jött meg. Azt sem én vettem észre, hanem a mögöttem jövő matektanárom. Csak behívott a wc-be és mondta, hogy szerinte én átáztam és cseréljek betétet mert a farmerom olyan... Hát mondtam neki hogy sztm ez akkor az első, mert én ugyan még nem menstruáltam eddig... Hát mondta h jaa azt hitte igen, mert tnap is ilyen volt a gatyám... Mondtam neki hogy tnap beleültem a temperába mert az osztálytársaim (mint ismer minket) köcsögök... Erre mondta hogy ja jó, pedig ő azt hitte stb... kiment a wc-ből, erre visszanyit és megszólal: Adjak betétet? de ilyen jó hangosan... azóta a fiú osztálytársaim is mind tudják hogy nekem mikor jött meg.................... Természetesen nem haragszom a matektanárra mert csak jót akart nekem, de azért ciki volt:D

16\l

2016. aug. 10. 09:10
 14/15 anonim válasza:

Szia.Nekem nem rég jött meg.Június végén,és azóta már a másodikon is túl vagyok😂😊

Hát nekem az első inkább barnázás volt nagy mennyiségben.Egyszer fájt a hasam.

Normális,hogy csak Ennyire mensiztél,nekem a másodiknál is csak egy kicsi vér jött.

Nekem a másodiknál jobvan fájt a hasam.

Hát nekem a második a 37. napra jött meg.

Cikis sztori:

Rokonoknál voltam amikor másodjára Megjött.Négy napot voltunk ott,a második nap jött meg,és SEMMI nem volt nálam.4 fiú unokatestvérrel voltam körülvéve akik kb. Velem egy idősek.(2-3 évvel öregebbek/fiatalabbak)

Szóval,nagyon fájt a hasam,elmentem a WC-re ésláttam

2016. aug. 11. 11:22
 15/15 anonim válasza:

Utolsó vagyok.Bocsi,a telóm valahogy elküldte a választ.😂

Na szóval:

Elmentem a WC-re és láttam,hogy megint barnázás van.Nem jött nagy mennyiség Úgyhogy nem aggódtam.

Amikor elindultunk haza,már azt hittem,elmúlt mert szinte semmi nem jött.Mivel csak fehér bugyi volt nálam,és csak fehér rövidnadrág így kénytelen voltam így elindulni haza, 3 órás vonatúton.Az út felénél elmentem a mosdóba és láttam,hogy átáztam.Úgyhogy keresztbe tett lábbal ültem egész végig,aztán még gyalogolni kellett az állomástól hazáig😂😂

13/L

2016. aug. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!