Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációról lenne szó....

A menstruációról lenne szó. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és a menstruációm már régebben megjött. Az utóbbi 1-2 évben viszont többször nem jött meg időben, ami az én koromban normális, mert még nem állt be. Rendben van. De viszont az utóbbi időben több hónapig nem jött meg. Aztán a barátommal voltam együtt és egy kis petting után hirtelen megjött. Rendben, véletlen összeesés. Aztán 1,5 hét múlva újra egy petting után megint egy kicsit megjött, de nem teljesen. Miért lehet ez? Valamit elindít bennem a szexualitás? Más is tapasztalt ilyet?

2016. febr. 8. 23:18
 1/3 bithorlo ***** válasza:

Lehet, van egy méhszáj-polipod. Unokahúgomnál is így volt. Aktus után mindig vérzett. Menj el nőgyógyászhoz.

Bármi más is okozhatja!

2016. febr. 8. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Felsérthet,inkább attól van a vérzés.

Viszont ha sokáig fennáll a probléma,menj el orvoshoz,lehet a hormonháztartásod kicsit majrézik.

2016. febr. 8. 23:21
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, egyébként nekem is volt hasonló ilyen idős korban,bár én fiatalabb voltam. Véreztem a petting után általában, idővel elmúlt,ma már semmi ilyen panaszom nincs,nekem cisztám volt. Nem tudom mennyiben függ össze, mert még a műtét előtt elmúltak a vérzések.
2016. febr. 8. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!