Néztem itt a tanacsokat a kerdesek alatt de nem valt be?
Figyelt kérdés
Azvannhogy nagyo n zsirosodik a hajam es nem segit semmi pedig nem is nagyon mosok hajat csak hetente egysuer es akkpor is zsirosodik a masik meg nagyon korpas is vagyok valaki nem tud valamit korpasodas ellen csak ne heden soldersz mert nemhasznalsem a garnier valaki legyszi nagyon fontooossss leccives nagyon kerlke titeket?!2016. jan. 5. 21:28
1/4 anonim válasza:
gyógyszertárban lehet kapni kén tartalmú sampont,ismerősömnek az bevált
2/4 anonim válasza:
Malaseb sampontól elmúlik a korpa az biztos. A Nizoraltól is elmúlik, de attól zsírosodhat a hajad. Zsírosodásra erős csalánfőzettel öblítsd le hajmosás után a hajadat és hagyd is rajta, majd így szárítsd meg, de ne legyen forró a levegő amivel szárítod. Próbálkozhatsz Hígított citromlével is. A fejedet öblítsd le citromos lével.
3/4 anonim válasza:
Régen úgy gondolták, hogy ha gyakran mossa az ember a haját, akkor zsírosabb lesz, de mára ez megdőlt. Megfelelő samponnal akár naponta is moshatod. (pl. Baba zsíros hajra) Ha csak hetente egyszer mosol hajat, akkor nem csoda, ha totál zsírosnak néz ki. Minden második embernek baromira lezsírosodik egy hét alatt.
Szerintem térj át a 2-3 naponkénti hajmosásra, bármilyen zsíros-korpás hajra való samponnal. Mindig jól öblítsd le, mert ha hab marad benne, attól nagyon korpásodhat!
4/4 A kérdező kommentje:
Kőszönöm nektek remelem bevalik!😘
2016. jan. 12. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!