Habszifon kérdések? Véleményeket, tanácsokat szeretnék kérni.
Szia! Anyukámnak ISI-je van, nekem LISS-em. Az ISI-hez a patron jóval drágább, anyukám Ausztriából szokta beszerezni nagy mennyiségben, mert ott olcsóbb mint itthon. Egyéb tekintetben különbséget nem látok, talán annyit, hogy az enyémnek a patron foglalata talán kevésbé jól van kitalálva, mindig félek, hogy el törik a két kis fülnél, ezért csak marokra fogva tekerem.
Kisebb adagot lehet készíteni a szifonban egész nyugodtan. Hogy mire elég? Tegnap készítettem a névnapom alkalmából somlóit a családnak, 11-adagot tettem ki tálba és arra bőven jutott hab, még maradt is. (Enyém fél literes)
Egyébként a szifon tartalma még egy hét után is jó (teszteltük), nyilván ha mást is teszel bele, akkor ez változhat, de szerintem 2-3 napig bármit el lehet tartani benne.
Nem ismerem ezeket a habszifon márkákat ,de nekem az a régi hagyományos vált be.Mi is szeretjük a reggeli habos kávét és évek óta ezt a fajtát használjuk és a patronja sem drága.
Azt nem tudom ,hogy italoknak jó-e,de a tejszínhabnak kiváló.2 dl habtejszín 1 patron.sok lesz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!