Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Újrakezdhetem-e a symicia...

Újrakezdhetem-e a symicia fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés
Évek óta rendszeresen szedtem, nagyjából fél éve hagytam abba. Azóta nem volt egyszer sem menstruációm. Újra kéne szednem, hogy rendbe jöjjek hormonilag. Azóta jönnek fel a kilók, és a bőröm is egyre rosszabb. Viszont azt kérdezném, hogy el lehet-e kezdeni most is, vagy feltétlen meg kell várnom a következő ciklust (ami lehet, megint még több hónap). Elmegyek majd nőgyógyászhoz, csak még gyűjtenem kell rá, ezért fordulok hozzátok.
2016. júl. 30. 01:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy endokrinológushoz menj el, hormont és inzulint nézess mert ez nagyon nem jó. Addig ne kezd el, főleg hogy lehet másik gyógyszer kell, tehát a nőgyógyász sem megkerülhető, főleg ha nincs vérzés mert akkor ő hozza meg gyógyszerrel.
2016. júl. 31. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!