Miert lehet az h havonta 2x jon meg?
Valószínűleg még nem állt be rendesen a ciklusod, vagy pedig valami miatt felborult a hormonháztartásod. Fogamzásgátló szabályozhatná ugyan, de ilyen fiatal korban nem ajánlom (szerintem nődoki sem írná fel), viszont van egy gyógynövényes étrendkiegészítő PREMENS a neve, ez is nagyjából helyreállítja a ciklust! Gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül. Én felnőtt nő létemre (36 vagyok) évekig küzdöttem azzal, hogy rendszertelenül, vagy többnyire 3 hétre jött meg...nődokim javasolta a PREMENS-t, mert más egészségügyi probléma miatt fogigátlót nem kaphatok és pár hónap után beállt olyan 26 nap körülire...
Egyébként egy nőgyógyászati kivizsgálást mindenképp javaslok, mert bármi állhat a háttérben...
Na most ez a havonta kétszer jön meg mit jelent? Mert ha hónap első napján megjön, és 28 napos a ciklusod, akkor hónap végén is meg fog jönni, ez normális.
Vagy neked hány nap telik el két egymást követő mensi első napja között? Kettő hét? Mert az tényleg nem normális.
Biztos hogy jól számolod?
első naptól számold a következő első napjáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!