Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaraláson vagyok és sajnos otthon felejtettem a fogamzásgátlómat. A levélben levő utolsó 3 tablettát nem tudom bevenni. A szokásos 7 nap szünet után újrakezdhetem szedni? Vagy hogy van ez?
Hogy van ez?
Úgy, ahogy le van írva a tájékoztatóban!
Ha a 3. héten kihagysz akár egyet is, akkor két lehetőséged van. Az első neked kiesik, mert nincs nálad a levél.
A második:
-tartson a KÉSEDELMET is beszámítva 7 napos szünetet, majd folytassa a következő levéllel!
-> azaz ha pl.: a mait (csütörtök), holnapit (péntek), holnaputánit (szombat) nem tudod bevenni, akkor 11-én, csütörtökön kell folytatnod a következő csomaggal!
Ha még akkor is nyaralni lesztek, az szívás.
Mert abban az esetben se a szünetben, se a következő levél első hetén nem leszel védett.
+ ha még akkor is nyaralni lesztek, akkor utána elvileg nem is folytathatnád a következő levéllel,
mert ha a késedelmet is beleszámítva 7 napnál több marad ki, akkor olyan, mintha abbahagynád!
Ebben az esetben szüneteltetni kell a tablettát addig, amíg újra meg nem jön.
Köszönöm a válaszod!!
Nagyon sokat segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!