Valóban a fogamzásgátló lenne a legjobb megoldás?
16 éves koromtól szedtem,bár ne tettem volna!
Kipróbáltam több fajtát.A menszeszem pontos lett,viszont időnként volt közti vérzésem,pecsételésem.A libidóm egyenlő lett a 0-val,a hüvelyem száraz volt.Többet kipróbáltam,mindegyikkel ez volt.
Fogamzásgátló abbahagyása után még rosszabbak lettek a ciklusaim,mint előtte.A teherbe esés pedig nagyon nehezen megy :(
Ha rám hallgatsz ilyen fiatalon nem kezded szedni.
Szintén sorstárs, ne tedd!
Én is elkezdtem és nem jelentett megoldást, a bőröm továbbra is csúnya volt és a vérzésem is csak egy nappal lett kevesebb, ugyanúgy fájt.... Amint abbahagyod visszatér, rosszabb lesz a gondod. Nekem ráadásul kialakult tőle a pajzsmirigy alulműködés (életem végéig hormonopótlást kell szednem) ami vonzza a többi endokrin betegséget...
Először menj el endokrinológiára, nézzék meg az összes hormonod ciklus adott napjain, inzulint (MensMentist tudom jó szívvel ajánlani de olyan doki kell aki ért pl pcos vagy endometriózishoz) UH, hüvelyi UH. Utána kell járni különben ha szeded akkor nem fognak tudni megnézni mert mindent elfed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!