Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémám van a fogamzásgátlóval már 17 éves koromtól szedem most vagyok 25 és a párommal szeretnénk már kisbabát de nem merek leállni vele mert sokan mondták hogy meghíztak vagy pattanásos lett a bőrük miatta és ettől félek van valami más megoldás?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 23:05
1/7 anonim válasza:
Miért, mit gondolsz, a terhességtől nem fogsz meghízni? xDDD A pattanásos bőrre meg vannak jó cuccok, pl Aknerosol, gyógyszertárban kapható, recept nélkül.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha meghízok és még a terhességtől is meghízok.
2013. júl. 16. 23:08
3/7 anonim válasza:
Terhesség után már könnyen le tudod majd dolgozni, fogamzásgátloktól függetlenül is könnyen fel lehet terhesség alatt szedni pár kilót.
4/7 anonim válasza:
a tablettától szoktak meghízni, de ált. hasra
fordítva még nem hallottam
a terhesség meg nem egyforma a nőknél, valaki szed fel ez is változó, valaki meg semmit N
5/7 anonim válasza:
Nem értem mi lehetne a "más megoldás"?
Fogamzásgátló mellett akarsz akkor teherbe esni vagy hogy? Ha gyereket akarsz akkor nyilván abba kell hagyni. Más nincs. Szedjél vitamint.
6/7 anonim válasza:
Én sem értem mit akarsz Nyilván ha gyereket akarsz, akkor abba kell hagyni a tablettát. Nem tudom ezen mi nem egyértelmű.
7/7 anonim válasza:
Milyen más megoldás? Fogamzásgátló mellett szeretnél teherbe esni? Ez tutira nem fog összejönni…
Én nem híztam/fogytam mikor abbahagytam. Kicsit bekeverte a ciklust, de hamar visszaállt az eredeti kerékvágásba, ezenkívül semmi változás nem volt.
Egy terhesség/szülés alatt meg ér majd nagyobb trauma is mint a pattanás…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!