Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel a legjobb szőrteleníteni...

Mivel a legjobb szőrteleníteni a nemi szervet?

Figyelt kérdés
Gyanta, epillátor, borotva, esetleg szőrtelenítő krém? Egészség? Hatékonyság? Következmények? Vagy talán szépség szempontjából?
2016. júl. 29. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vetted még észre, hogy nemiszervböl is két tipus létezik?
2016. júl. 29. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:

sztem borotva

ha nem túl erős a szőrzet és nem gyullad be a tüsződ epilátortól az az se rosz

krémek meg elég erős vegyi anyagok és nemnagyon ad hosszabb eredményt mint a borotva max pár nappal mer mélyebben hat de meg így is túl gyakran kell használni sztem

krémeknél meg figyyelni kell nagyon mert nem mindegyik használható a nemi szerven és környékén

2016. júl. 29. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Legjobb ollóval, mert nem káros semmilyen szinten és mivel marad kis szőr is így egészségesebb mint a többi módszer, amik felsértik a bőrt is és a szőrtelenség nem is egészséges. Sokan szőrtelenül állandóan fertőzéseket kapnak. Szépség szempontjából meg lényegtelen, mivel ezt a részed úgysem látják mások.
2016. júl. 29. 10:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es! Ha nem vetted volna észre a női egészség kategóriába írtam. Innenől elég egyértelmű.
2016. júl. 29. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm
2016. júl. 29. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Esztétikailag epiátor, gyanta, borotva a legjobb, de sajnos a bőröd egészségét tekintve egyik sem jó.

Az epilátor és a gyanta tövestől szedi ki, amikor a bőrfelszínre akarnak bújni a szőrszálak nagyon durva szőrtüszőgyulladást tudnak okozni.

A borotva felsérti a bőrt ( még ha szemmel nem is látható , de a felső hámréteget sérti, és ezeken az apró sérüléseken át könnyen bejutnak a bacik).

Ezt egy bőrgyógyász mondta nekem! Erre kikértem a véleményét, hogy akkor mégis hogyan szőrtelenítsek ott, mert hát azért szőrösen csak nem fogok járkálni! 😄

Ő a női borotvát ajánlotta. Olyan, mint egy hajnyírógép, csak picike. Ez csak a szőrszálakat vágja el a bőrfelszín felett, így teljesen egészséges szőrtelenítést végezhetsz!!!

Hátránya, hogy hagy egy nagyon pici borostát (mintha borotválkozás utáni nap lennél), tehát nem lesz olyan babapopsi simaságú, mint borotválkozásnál 😩

2016. júl. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.