Női intim részt mivel a legjobb szőrteleníteni, és mikor nő ki újra? Nagyon ciki ezt mással csináltatni? Amikor nő, akkor szúr?
1:A leghatásosabb a gyantázás.
2: Kb 3-4 hét
3: Miért lenne ciki? A kozmetikusnak ez olyan, mint nőgyógyásznak a vizsgálat:)
4: gyantázás után szerintem nem. Vagyis gyengébbek a szőrszálak, mintha borotválnád.
Én is a gyantázást ajánlom. Ha rendesen meg van csinálva, akkor van, hogy egy hónapig is jó. Hosszú távon ritkul a szőrzet és meggyengülnek a szőrszálak. Engem legalábbis nem szúr annyira, mint anno borotváláskor. És hidd el, nem ciki mással csináltatni. A kozmetikusnak ez a foglalkozása, látott már ilyet... Én egyáltalán nem éreztem kínosan magam az első alkalommal sem. Ha jó kozmetikust választasz, akkor nem lehet baj. :)
20L
Gyanta ott lent forever:p
Nem pattogok ki, nem viszket másnap és úgy egyáltalán, nincs kellemetlen szúrás mikor nő vissza, ritkul:)
Nem kellemetlen egyáltalán kozmetikus előtt levenni a bugyit. nekem először sem volt az, pedig nekem iskolás egyik legjobb barátnőm csinálta mikor elvégezte a kozmetikát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!