Ez most mi? Ez az első menctruációm?
Figyelt kérdés
Voltunk 2 napja Szentendrén.Este hánytam(szerintem a kajától mert baromu zsíros volt)és barna foltot vettem észre a bugyimban.Tegnap is.Ma is.Tegnap még hánytam.Ma már semmi bajom.Az étvágyam is a régi.Most ez akkor az?11 voltam 2 hete.Ja és hogy mondjam el anyunak ha ez az?(Tudom hogy sokat fiatalnak tartanak hogy gyk oldalon vagyok csak nem tudtam hol lehet máshol.)
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 27. 15:35
1/12 anonim válasza:
Én is 11 éves voltam amikor először megjött. A hányásnak nincs túl sok köze a menstruációhoz. Barna volt valószínűleg azt jelzi, hogy hamarosan meg fog jönni rendesen is. Szerintem szólj nyugodtan anyukádnak.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Tudom hogy nincs köze csak azért leírtam.☺
2016. júl. 27. 15:44
3/12 anonim válasza:
Nyugodtan szólj anyukádnak. Sőt, ha neki is ilyen idős kora körül jött meg anno (ami valószínű), akkor már fel is van rá készülve, hogy előbb-utóbb bejelented neki vagy kéred, hogy vegyen neked betétet.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen.Egyszer mondta hogy 11 évesen jött megneki.köszi.Ja még valami.Ti tesiztetek ilyen kor?Csak azért kérdezem mert a másik osztályban valakinek megvan de ben tesizik.🙂
2016. júl. 27. 16:43
5/12 anonim válasza:
Igen, csak úszni nem úsztam. Mi sűrűn mentünk télen is fedett uszodába tesiórán.
6/12 anonim válasza:
Én csak akkor nem tesiztem amikor nagyon megvolt, az első nap általában, vagy amikor nagyon görcsölt a hasam.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. júl. 27. 17:55
8/12 A kérdező kommentje:
Ma semmi nem volt csak a wcpapíron.Ti higy mondtátok el?
2016. júl. 28. 17:58
9/12 A kérdező kommentje:
*hogy
2016. júl. 28. 17:59
10/12 anonim válasza:
Oda mèsz anyudhoz hogy segit e neked valamibben.Mikor meg kèrdezi hogy miben meg mondod hogy vegyen betètet mert èszre vetted hogy foltos a bugyid.Azután elmagyarázza amit kell ès kèsz :) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!