Na kamaszok, milyen volt az első iskolanap?
10.-be, jó nagy szopás volt a mai nap.. főleg az órarend...
meg ma is dekkolhattam volna ott 3-ig, de szerencsére volt pár normális tanár, mondták menjünk haza, úgysincs meg a könyv, feleslegesen nem kellett ottmaradni
8.-os lettem (6 osztályos gimiben).
Első óra suli gyűlés, 2.-3. óra osztályfőnöki, 4. órában tankönyveket cipeltünk, az 5. óra tesi lett volna, de elmehettünk. Ma több nem volt. Az órarend itt is nagyon durva, rosszabbat nehezebben találhattak volna ki...
Már most elegem van az egész iskolából, de csak most kezdődik a "móka" 😭😨
Jó. Sok dolgom lesz, szeretem túl vállalni magam...
10.-es vagyok.
Jó. Sok dolgom lesz, szeretem túl vállalni magam...
10.-es vagyok. Az órarend itt is kemény, gimnáziumba járok, pl.: humán blokk után valaki mondja már meg, minek a töri???!!!
Most lettem 11.-es. És hát nagy örömünkre az ofőnk beteg, hiányzik. Szóval minden dologért nekünk kell futkozni a tanárokhoz, mert ezek nem fognak elintéződni maguktól. Pl volt pár értelmes ember aki összeállította az órarendeket és nem tűnt fel neki hogy egy időbe rakott két olyan órát, amire az osztályból többen is egyaránt járnak. (faktok) Mert persze a tanár aki az első pár ofőin bejött helyettesíteni csak kiosztotta az órarendet és ennyi.
Amúgy sok órám lesz, nem lesz könnyű ez az év, de mindegy már elkezdődött...
Nyolcadikba mentem.
Első három óra ofői, elmondtak mindent, amit előző években (balesetvédelem, tűzvédelem, házirend, egész éves program meg mifene, amit már kívülről fújunk évek óta) is. Utána (legnagyobb örömünkre) még volt nyelvtan, matek, tesi meg infó. Legalább házit nem kaptunk, de teljesen hulla vagyok, az órarend kicseszés, szakkörökkel együtt meg este nyolcig (enyhe túlzás) bent leszek a suliba.
Sok új tapasztalatom nem lett, osztály a régi, tanárok is, de már ma sok röhögés volt.
Megyek is aludni, azt hiszem.
Kilencedikes lettem,hatosztályos gimiben,tehat nem kellett paraznom az új osztály miatt. 😃
Borzasztó órarendünk van,szakkorokkel egyutt jo sokára erek majd haza.:') raadasul a tanárok mar most kezdik hogy mar gimisek vagyunk,ettol fugg a jovonk,tanuljunk jol...
Kilencedikes lettem:)
Uuuuugy izgultam vuuu*.*
Nagyon rossz volt:(
Elozoleg juliusban megismertem oket , es facebookon is beszelgettunk egy csoportban , de ok voltak egy ket napos kirandulason es ott nagyon osszeszoktak . En nem voltam:/ . Ezek utan mindenkinek ajanlani tudom : ki ne hagyja , mert nincs attol rosszabb mikor az ember nem tudja miert neveztek at az egyik osztalytarsat Mulánnak , es h miert rohog mindenki ha valkai bekiabalja h "taller" . Meg persze csak errol voltak hajlandoak beszelni .
Tetetozte a napom negativumat , h az elsos hugom megtalalasa utan , az egyik uj baratnoje elkezdett sirni . Zokogott h neki nincs ott az anyukaja , rogton ravagtam h hazaviszunk , aztan persze be is villant h az anyuja tuti fogja keresni , szoval tehetelenul ott hajoltam folottuk , es meg sosem voltam annyira ketsegbeesve . Fogalamam sem volt mit kell ilyenkor tenni , legszivesebben megkerdeztem volna toluk h most mit csinaljak , annyira hozza vagyok szokva a nyugihoz . Korulottem szaladgalo gyerekek , totalis felnott tomeg , es nulla tanar , es akkor kiszurtam az egyetlen ismeros alsos tanart , es hozza rohantam segitsegert . Persze tisztaztuk , h igy nem vihetem el , pedig a kislany ezert sirt , aztan kihuztuk belole , h egy baratnoje anyukaja jon erte , igy beszeltek meg . A tanarno megigerte h addig ott marad vele , mi pedig a hugommal meprobaltumk kijutni a hatalmas tomeggel egyutt az udvarra . Az ajtoban a kislany utanunk szaladt a hugom nevet sirva , aztan mikor kozelebb ertunk egymashoz , megkert h valahogy segitsek . A szivem szakadt meg emlekszem ezt mondtam " nyugi kicsim ne sirj , megtalaljuk a baratnodet " , mert hat ra volt most szugsegunk . Tudtam , h a lany nelkul nem indultak volna el , ha egyszer megbeszeltek , azt is tudtuk melyik osztalyba jar , az osztaly keresese kozben a masik hugom is csatlakozott hozzank ,igy hamar meglett . A lanyt vegre megnyugtattuk , es haza mehettunk .
Meg persze kozben meleg volt . Nagyon meleg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!