Kilencedikbe mentem, de nyolcosztályos gimiben, nem volt sok újdonság. 34 órám van egy héten, olyan felosztásban, hogy majdnem sírtam mikor megtudtam. Ehhez még minimum 3 különórám lesz, plusz egy két hónapos tanfolyam, hát nem tudom mi lesz itt.
Egyébként az órarendem annyira ijesztő, hogy egyszerre nem merte lediktálni a tanárnő, mindig a következő napot fogja megmondani hétfőig...Előre félek.
2015. szept. 1. 19:37
12/20 anonim válasza:
Kilencedikes lettem.
Volt ezelott egy spprtnapon talalkoztam az osztállyal, nagy arcok, az osztályfőnök nagyon jófej.
Az órarend egy hatalmas szívás, mindennap 9-10 óra, gyakorlat, stb. Kemeny lesz, de itt lakom a sulitól 5 percre.
2015. szept. 1. 22:00
13/20 anonim válasza:
Rohadtul unalmas volt.
12. osztály
2015. szept. 2. 13:08
14/20 anonim válasza:
Unalmas, a mai egy fokkal jobb, de az órarend...fujj
11.o 17L
2015. szept. 2. 13:48
15/20 anonim válasza:
Unalmas volt, igazából elég fura, mert az osztálytársaim valamennyire hiányoztak, de így a 2. nap után kb. elég is volt belőlük erre az évre... 11.-es vagyok. Kicsit belefáradtam már a gimibe, igazából mindig ugyanazt csinálom, bemegyek, haverkodok ugyanazzal az 10-15 emberrel, bent rohadok 7 teljesen unalmas órát, aztán hazajövök tanulni. Jó lenne már valami változatosság, megismerni mondjuk egy lányt, vagy ilyesmi.
2015. szept. 2. 17:46
16/20 anonim válasza:
Előző ismerős érzés. Mindennap ugyanaz a nóta a kollégiumba, a suliba és már nagyon fárasztó.
2015. szept. 2. 20:24
17/20 anonim válasza:
Heti 13 órám van, hála az előrehozott érettségiimnek és a felmentéseimnek. Ebből 5 órát végigalszok, vagy sorozatozok, másra készülök.
Így szinte alig járok be, mert a 250 óra hiányzás esélytelen, hogy kigyűljön. Szóval szerintem kész nyaralás lesz ez az év annak ellenére, hogy májusban érettségizem.
2015. szept. 3. 15:12
18/20 anonim válasza:
8-ba :P
Persze, hogy a jó tanárokat cserélik le...
Amelyik tanárral meg kölcsönössen nem bírjuk egymást az meg maratt.
Új ofőt kaptunk, egész kedves :)
Döglesztő nap volt
2015. szept. 3. 15:55
19/20 anonim válasza:
13.-as vagyok, hitegettek hogy jaj majd nem lesz 40 óra plusz fakultációk mint tavaly... Tényleg nincs, csak hétfőn 4-kor végzünk, kedden 3-kor, szerdán fél4-kor, csütörtökön fél 5-kor, pénteken meg 3-kor..... Hát ez tényleg nem 40 óra, ez több.
2015. szept. 5. 19:13
20/20 anonim válasza:
9.be mentem,nyekes evre. Az elso napot nagyon elveztem,az orarend is lightosnak tunt. Igen am,csak azota megtapasztaltuk,milyen erzes is 4 nyelvora egymas utan. Egyebkent tetszik az uj suli,az osztalytarsak aranyosak,a felsobb evesek kozott is vannak barataim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!