Anyu megengedné, hogy borotváljam a hónaljam?
Az is baj szerintem, hogy a mai higiéniai, szőrtelenítési szokások teljesen mások, mint édesanyánk idejében voltak. A testszőr a mai világban tisztátlannak, gusztustalannak számít. (az araboknál az ókor óta annak számít :))
Ezért sem érti meg minden anya a lányát. Pedig nagyon rossz kilógni a sorból, ami a higiéniát,megjelenést, igényességet érinti.
A hónaljszőrrel rendelkező ember testszaga jóval büdösebb, mint a szőr nélkülié. Az intim szőrzet a menstruációs időszakban nagyon zavaró tud lenni. Emellett nem is esztétikus. Ha valakinek a karján sok szőr van, fiússá teszi a kinézetét. Ugyanez a bajusszal is a lányoknál. A bajuszt, hónaljat én mindenképpen legyantáztatnám, mert ez a kettő a legkirívóbb. Édesanyádnak is ezt meg kell értenie. Ő sem szeretne neked rosszat, főleg azt, hogy nevetség tárgyává váljál. Mondd azt neki egyszerűen, hogy le szeretnéd szedetni a hónaljszőröd. Szerintem , ha nem kiemelten maradi, meg fogja érteni. Semmiféle káros következménye nem lesz az egészségedre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!