Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyu megengedné, hogy borotvál...

Anyu megengedné, hogy borotváljam a hónaljam?

Figyelt kérdés
12/L
2010. ápr. 16. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na, figyelj! Én anyuka vagyok, a lányom 13 éves volt, (most 14 éves) mikor észrevettem, hogy leborotválta a hónaljáról a szőrt. Meglepett, de nem szóltam se jót, se rosszat, csak annyit, hogy borotválod?? Viszont a puncijáról lebeszéltem, arra még szerintem ráér. Neked is ezt tanácsolom! Legfeljebb ha annyira szőrös, hogy bugyiból, mindenhonnan kilóg (azt azért nem hiszem, de előfordulhat!), de akkor inkább javaslom, bízd eleinte szakemberre bikinivonal).
2010. ápr. 17. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Az is baj szerintem, hogy a mai higiéniai, szőrtelenítési szokások teljesen mások, mint édesanyánk idejében voltak. A testszőr a mai világban tisztátlannak, gusztustalannak számít. (az araboknál az ókor óta annak számít :))

Ezért sem érti meg minden anya a lányát. Pedig nagyon rossz kilógni a sorból, ami a higiéniát,megjelenést, igényességet érinti.

A hónaljszőrrel rendelkező ember testszaga jóval büdösebb, mint a szőr nélkülié. Az intim szőrzet a menstruációs időszakban nagyon zavaró tud lenni. Emellett nem is esztétikus. Ha valakinek a karján sok szőr van, fiússá teszi a kinézetét. Ugyanez a bajusszal is a lányoknál. A bajuszt, hónaljat én mindenképpen legyantáztatnám, mert ez a kettő a legkirívóbb. Édesanyádnak is ezt meg kell értenie. Ő sem szeretne neked rosszat, főleg azt, hogy nevetség tárgyává váljál. Mondd azt neki egyszerűen, hogy le szeretnéd szedetni a hónaljszőröd. Szerintem , ha nem kiemelten maradi, meg fogja érteni. Semmiféle káros következménye nem lesz az egészségedre nézve.

2010. ápr. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!