Anyu megengedné, hogy borotváljam a hónaljam?
Én úgy vagyok vele,hogy a saját higénémért én felelek,én érzem és én tudom,hogy érzem magam jól a saját bőröümben.
Sztem tedd,de elismondhatod anyudnak,hogy te neked erre van szükséged.remélem megérti.
hát
én is
:D
Hát azért de. Ugyan itt a gyakorikérdéseken nagyon divat mindenkinek azt mondani, hogy az anyukája nem szólhat bele,meg arra biztatni, hogy ne törődjön a szülei véleményével, de egy 12 éves GYEREKnek igenis mindenbe beleszólhat az anyukája. Ugyanis ő a felelős mindenért, ami a gyerekkel kapcsolatos, nem az itteni hozzászólók.
Azonkívül a gyerek érdekét nem is az szolgálja, ha 12 évesen azon töri a fejét, hogyan csináljon meg bármit a szülei tudta nélkül vagy akarata ellenére, hanem ha azon, hogy hogyan erősítheti velük a kapcsolatát.
Szerintem továbbra is az a helyes megoldás, ha a kedves kérdező az anyukájával beszéli meg ezt a dolgot, nem velünk, és valószínűleg megértésre fog találni, mert miért is lenne másképp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!