Tusfürdővel vagy borotvahabbal borotváljam a lábam?
Figyelt kérdés
a borotva férfi mert csak az van most itthon:D2010. aug. 10. 14:41
1/11 anonim válasza:
Én tusfürdővel szoktam, mivel fürdésnél borotválom. Egyébként szerintem tök mindegy. Volt már, hogy szappant használtam, és az is tökéletesen megfelelt.
Fölösleges pénzkidobás szerintem a borotvahab, persze biztos van, aki inkább azt megveszi.
2/11 anonim válasza:
Az nembaj ha férfi borotvahab.De ha neked baj akkor jó a tusfürdő is.Én is szoktam férfi borotvahabbal borotválkozni és semmi bajom nem lesz.:D
3/11 anonim válasza:
Én tusfürdővel szoktam zuhanyozáskor. Egyébként tökmindegy, csak ne szárazon.
4/11 anonim válasza:
Jó a tusfürdő, én is szoktam azzal, pedig én női borotvát használok, de azt sem bírná a bőröm szárazon. :)
5/11 anonim válasza:
én párom borotvahabját használom,jobban leviszi így vagyis nem pattog ki!
6/11 anonim válasza:
én is tusfürdővel szoktam. egyébként a niveának van egy olyan tusfürdője ami elvileg pont borotválkozáshoz jó, de én nem tapasztaltam semmi különbséget az és a sima tusfürdők között. de az illata jó :)
7/11 anonim válasza:
A női borotvát az ilyen nagyon gyenge pihe-puha szőrű nőknek találták ki, szal nekem ez gagyi:Dén férfit használok és 100x jobb!És borotva habbal sokkal jobb,de a tusfürdő is jó:)
8/11 anonim válasza:
Én férfi borotvával szoktam, nem sima eldobhatóval, mert a férfi borotva több pengéjú és sokkal simább lesz a lábam és jobban tetszik:) Amúgy én is tusfürdővel szoktam fürdés közben, vagy héna borotva habbal ill. zselével, mind1 melyik, ugyan olyan a hatás szerintem.
9/11 anonim válasza:
Nekem a tusfürdős változatnál kipattogzott a lábam,áttértem a habra, az bevállt eddig.Viszont a női borotvák nem használtak, alig vitték le a szőrt, igy a párom borotváját használom, az legalább tuti.
10/11 anonim válasza:
És olyankor mi lesz ha szárazon borotválom le?
és ha kipattog akkor mit kell ellene csinálni?
csak mert a szüleim nem tudják hogy már borotválkozom és ha kipattog azt észreveszik.. aztán le leszek szidva
léci nekem is segítsetek amúgy én nőit használok és általában szárazon 1x volt hogy habbal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!