Hogyan mossam ott lent helyesen?
tudom lehet hogy elég furcsa ezt megkérdezni.. de az a helyzet, hogy olyan zugos "saláta" odalent, vagy legalábbis szerintem olyasmi. és eléggé meggyűlik a bajom a tisztításával, főleg mert van az a váladék ami miatt is hordom a tisztasági betétet minden nap, mert eléggé van.
és hiába mosom meg zuhanyzás közben, mostanában vettem észre hogy még azután is ott van az a fehér cucc, és az egész amikor széthajtom olyan pirosas, mintha gyulladt lenne, vagy nem is tudom, de nem érzek hozzá semmit.
viszont amikor úgy mosom meg, hogy erősen benyúlok a legmélyebb részekre is odalent az kellemetlen érzés, nem tudom hogy ez normális-e.
nektek volt hasonló tapasztalatotok? vagy el tudnátok mondani hogy mit kéne tennem?:S mert én arra emlékszem hogy gyerekként csak odairányítottam a zuhanyrózsát és meg is volt, úgyhogy akármilyen hihetetlen lehet hogy rosszul mosom..:(
15/L
Alaposan meg kell mosni, de nem kell benyúlni a hüvelyedbe. És persze finoman, nem dörzsöljük ott. Víz, tusfürdő. A víz önmagában nem elég.
Ilyen melegben nyugodtan meg lehet mosakodni odalent naponta 2-3 alkalommal is. Hiszen eléggé zárt, nem szellőző rész, így könnyen befülledhet. Talán azért is piros. Mondjuk természetesen is olyan rózsaszínes, piros ott a bőr. Szóval nem tudom, hogy a normálisra gondolod, hogy gyulladt, vagy valóban van valami. De ha nem fáj, akkor gondolom, semmi gond.
Csak meg kell mosni kívül és kész. Az intim mosakodók sőt a tusfürdő is teljesen fölösleges.
Belül mosogatni pedig több kárt okoz mint hasznot. Csak gallyravágod a PH-d és sokkal fogékonyabb leszel a fertőzésekre.
Szerintem esélyes, hogy már most is van valamilyen fertőzésed. Ha zavaróan sok a folyásod akkor érdemes lenne ellátogatni a nődokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!