Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan ápoljam az intim...

Hogyan ápoljam az intim területem helyesen? Szeretném, ha ápolt és illatos lenne. 15/L

Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha napi szinten zuhanyzol apolt. Hasznalj intim tusfurdot.

Gyantaztass vagy borotvalj.

2015. dec. 1. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Miért? Most nem az? Mosd meg alaposan minden nap egyszer, sima tiszta vizzel, esetleg tusfürdővel. Az intim lemosók nem tesznek jót sem neked, sem az iilatodnak, sem a partnerednek. Filmrétrget hagy, amit nem mos le a víz, a pasi meg azt nyalja. Megváltoztatja a természetes ízt illatot. Sima víz, oszt kész! ;)
2015. dec. 1. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs gond az intim lemosóval, csak most éppen divat azokat szidni, de persze tusfürdővel is moshatod. Naponta egyszer kellene megmosni, ha az nem elegendő, akkor maximum naponta kétszer.
2015. dec. 1. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Alaposan megmosni,mivel mosod ezt magad döntsd el,az intim mosakodoszernek nem vagyok sem ellensege sem baratja,nekem a nögyogyasz nem ajanlotta.Mar regota csak termeszetes alapanyagu szappant, kozmetikumot hasznalok,igy tussolaskor is csak natur szappant,semmi gondom nincs,es nem is draga,minden drogeriaban talalhato.
2015. dec. 1. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
30%

En evek ota hasznalok draga intim tusfurdot es teljesen rendben van. Csak jot olyat kell valasztani :)

Nekem nogyogyaszom ajanlott egy fajtat. Maximalis az elegedettseg. Sima vizzel nem eleg megmosakodni...

2015. dec. 1. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Naponta egyszer egyhén tusfürdős vízzel...
2015. dec. 1. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Szóval a sima tusfürdő az jó, de az intimszappan, amit pont erre találtak ki, és hasonlít a ph-ja a hüvelyéhez, az bezzeg káros... Ez most komoly?

Sába női intimszappantól nem lesz semmi bajod. Legalábbis nem nagyobb eséllyel, mint a sima szappantól vagy a nemfürdéstől.

2015. dec. 1. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!