Mit kéne ennem hogy nőjön legyen a mellem?
14 éves lány vagyok,és nincsenek melleim.Nagyon sokan piszkálnak miatt,deszkának hívnak stb...Az összes osztálytársamnak nagyobb melle van mint nekem és ez már nagyon zavar!
Nem tudom h mit kéne ennem.Nem lehet valami ételkiegészítővel rendbe hozni a problémám:?
Tudnátok ebben segíteni nagyon fontos lenne a számomra!
U.I.:a zöldségeket(uborka,paradicsom,hagyma,stb ) nem szeretem.
Előre is köszönöm!
Hidd el sokan ilyenkor hordják az extra push-up-os melltartót, hatalmas optikai csalódás, viszont szépen fog tőle lógni is később... Nekem is volt ilyen osztálytársam, most olyan neki mint aki végigszoptatta afrikát és csak a műtét segít ugyanis olyan lett tőle neki mint akinek két követ zsákba tettek...
Egyébként függ attól hogy mit örököltél. Anyudat kérdezd meg hogy neki fiatal mekkora volt (szülés erősen befolyásolja azért) és mikor kezdett nőni.
Hízás nem célszerű mert az sose oda megy, az max akkor történik ha ösztrogéngondod van, mert akkor erősen nőiesen hízik valaki (combra, karra, mellre, popóra) viszont a fogyás elsőként viszi a cicit.
Menzi, szőrzet azért van? Ha igen mióta?
Engem sokáig zavart hogy hegyesek, 21évesen lettek kerek és akkor nőttek még!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!