Mit csináljak hogy kerek legyen a mellem?
Figyelt kérdés
Akarmilyen melltartot huzok nem lesz kerek,inkabb hegyes vagy nem tudom :/ milyen meltartot huzzak gogy normalis formaja legyen??2016. ápr. 3. 14:37
1/3 anonim válasza:
egy kis hyaluron sav töltés kell alulra ha van rá keret.
2/3 anonim válasza:
Keresgélj tovább a melltartók között, kell hogy legyen olyan ami jó. Nekem is van olyan melltartóm ami nevetséges alakot csinál (nem is hordom), van ami kitolja oldalra, és van amelyik gyönyörű kerek formát csinál. Kényes vagyok erre nagyon :).
Nekem ez a fazon vált be, de nyilván függ attól hogy kinek mekkora a melle, milyen messze vannak egymástól stb.
3/3 anonim válasza:
Normális kerek kialakításút vegyél, szivacsosat, egyszerűt. Amin nincs elől varrás meg semmi más. Pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!