Miért nem tudom feltenni a tampont?
8. és majd a nődoki megmutatja neki? vagy hogy gondoltad? :'D
és szerinted gyorsan elugrana dokihoz, majd vissza a tengerhez? vagy mi? :'D
2016. jún. 28. 23:40
Ha sikerül feltuszkolni, amikor leveszed, sokkal nagyobb lesz. Átszakítja a szűzhártyádat, amit észre nem fogsz venni, mert amúgy is vérzel.
2016. jún. 29. 00:48
13/20 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy ez nem tudja a szűzhártyámat átszakítani, de biztosan igazad van. Előtte lévő válaszolóknak köszönöm :)
14/20 anonim válasza:
Próbáld a legkisebb változatot és abból is mondjuk az ob-t, annak direkt olyan a felszíne, hogy könnyebb legyen felhelyezni.
Egyébként olyankor tényleg könnyebb felhelyezni, amikor úgymond érzed, hogy folysz és van némi vér a hüvelyedben.
Amúgy érdemes lehet úgy is megpróbálnod a felhelyezést, hogy az egyik lábadat felteszed mondjuk a kád szélére.
Amúgy megnyugtatlak, felnőttként is van úgy, hogy nem sikerül elsőre felhelyezni, mert mondjuk irányt téveszt :)
2016. jún. 29. 09:06
15/20 A kérdező kommentje:
Emberek! Sikerült feltennem, de kényelmetlen volt, nem tudtam leülni mert nyomott, anyát felhívtam, szerinte nem volt eléggé fent, de már nem akartam szenvedni, avval hogy felnyomom, és bajt sem akartam okozni, szóval kiszedtem. Tanácsok?
Én úgy szoktam feltenni a tampont, hogy az egész ujjamat bedugom szinte teljesen (max egy ujjperc marad kint). Ha így teszed fel, egyáltalán nem kellene éreztned. Próbálkozz több pózban. Én a WC-n ülve széttárt lábakkal teszem fel, de van olyan, akinek fekve könnyebb felhelyezni, vagy úgy, hogy az egyik lábát felteszi a kádra. Hátrafelé felfelé kell tolni. De majd kitapasztalod. Írj, hogy hogy sikerült! :)
19L
2016. jún. 29. 13:24
17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm :) Lehet nem láttad, írtam előtted, hogy feltettem, de valószínűleg nem eléggé és éreztem, hogy ott van, ha leültem nyomott, és amikor így nyomtam, mint mikor ürítenék, akkor kicsit olyan érzés volt, mintha ki akarna jönni. valószínű azért, mert hátrébb kell nyomni, de már nem akartam szenvedni és inkább kivettem. Most úgy vagyok vele, hogy várok picit, hogy lássam, hogy milyen erősen van meg és ha kellően erősnek érzem, akkor megpróbálkozok vele mégegyszer :)
Teljesen jól csinálod. Csak majd legközelebb tedd feljebb. Elsőre én is szarakodtam vele elég sokat, pedig akkor 17 éves voltam. Attól ne félj, hogy kicsúszik, tartják az izmok. Csak mindig időben kell cserélni, különben ha nagyon tele van, ki tud csúszni elméletileg (nálam még csak olyan volt, hogy a hüvelyem aljáig csúszott).
2016. jún. 29. 14:39
19/20 anonim válasza:
en segitenek neked berakni
2016. júl. 4. 16:55
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm a nagylelkű ajánlatát, de sajnos evvel a lehetőséggel nem élnék. Jó, hogy itt vagy, de mostmár mehetnél :)
Kapcsolódó kérdések: