Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan húzzam ki a tampont!?...

Hogyan húzzam ki a tampont!? (sürgős! )

Figyelt kérdés
Ma próbáltam ki először, 14 éves vagyok. Kb. 4 és fél órája van bent, már átázott és mikor próbálom kihúzni eléggé fáj. Mindenkinek ennyire fáj és ezt muszáj kibírni, vagy valamit rosszul csináltam? Kérlek segítsetek!

2016. jún. 18. 17:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
sérülést pedig akkorát nem tudsz okozni. Ne aggódj. Nem tudom melyik napon próbáltad, de legközelebb a legerősebben próbáld.
2016. jún. 18. 18:01
 12/18 anonim válasza:
Legközelebb hamarabb vedd ki! Írd meg mi van
2016. jún. 18. 18:18
 13/18 anonim válasza:
Utolsó: Később bocsánat, azt akartam írni.
2016. jún. 18. 18:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Na sikerült, de eléggé fájt. Az biztos hogy nem azért fájt, mert korán akartam kivenni, mert már nagyon meg volt telve. Azért most próbáltam ki,mert hamarosan kirándulni megyünk Horvátországba, és pont akkor kéne megjönnie. Olvastam hogy tamponnal lehet fürdeni, és szerintem ki fogom próbálni. Az igaz hogy egyre kevésbé fog fájni? Köszi a segítséget!
2016. jún. 18. 21:58
 15/18 anonim ***** válasza:

minit használtál kérdező?

Mert ha nagyot használtál, nem csodálom, hogy fájt. Szüzeknek direkt a minit ajánlják.

2016. jún. 18. 22:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen minit használtam :)
2016. jún. 18. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha azt irja a kerdezo h atazott akkor oke h cserelnI kell. De enis arra godnoltam h nem azott az megse at annyira. Masok 6-8 orat hagyjak bent...

Nekemis neha nehezen jon ki , nemtudom miert. De ha teganp irok azt mondtam volna. akarmennyire faj. Lassan huzd ki. Tuleled. Bajod nem lesz. Nem kell tulreagalni.:)

2016. jún. 19. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Kicsit előrefelé húzd a madzagot, ne függőlegesen. :)

Úgy ahogy elrakni is ferdén kell kicsit.

Amúgy a kiszedés kellemetlen, azért a mini is elég széles lesz, ha megtelik. De ha rosszul húzod akkor még rosszabb.

2016. jún. 20. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!