Hogyan húzzam ki óvatosan a tampont?
Nők/lányok! Lehet, hogy kicsit gáz, hogy itt teszem fel a kérdést, de több mindenkitől kell megnyugtató tanácsokat hallanom, tehát kérlek segítsetek. Nemrég kezdtem el tampont használni, de nem vagyok még olyan gyakorlott és amikor kihúzom nagyon félek, hogy elszakad a fonal. Hogyan húzzam ki úgy, hogy ne fájjon (kicsit szokott fájni), és ne is szakadjon el a fonal. Van erre valami jó mód?
Köszönöm.
17/L
ezeket tesztelik, ne aggódj, nem fog elszakadni
engedd el magad, nem kell rágörcsölni
ha nem telt meg, akkor fájhat a kihúzás
egyébként pedig mielőtt felteszed, ahogy a tájékoztató is mutatja meghúzod a zsinórt és körkörösen az alját kicsit kitágítod, ha gond lenne a minőségével, már itt kiderülne
köszönöm. igen megszoktam ráncigálni:DD csak attól félek, hogy akkor meg pont attól fog elszakadni, amikor húzom ki..
és még az, hogy ma többször is úgy éreztem mintha a tampontól függetlenül folynék..kezdenék átázni, de gyorsan kirohantam a wc-re és nemtörtént semmi. ez mit jelent? ugye nem tudok tamponnal egykönnyen átázni?
A fonal biztos nem szakad el!
Engedd el magad, es huzd ki egy darabig, ha nem jon azt jelenti, hogy nem telt meg! Ha viszont meg van telve, es akkor kihuzod egy darabig es utana ha elkezded nyomni, mindha kakilnal akkor fog kijonni magatol is.
Utolso vagyok!
Ha nincs megtelve ne aggodj nem fogsz atazni!
Mielőtt behelyezed a tampont, győződj meg rőla, hogy a madzag a helyén van, normálisan rögzítve. Ez annyi, hogy kicsit meghúzkodod a zsinórt, de nem erősen, csak amennyire húzódni fog majd "kifele jövet" is.
Amikor kihúzod, akkor azért megy nehezebben, mert megdagad de ez majd el fog múlni, ahogy kezdesz hozzászokni. Úgy a legjobb kihúzni, hogy felteszed a lábad a wc-re, és miközben húzod, kifújod a levegőt, mint amikor sóhajtasz. Ekkor elernyednek az izmok és könnyebben kijön.
Egyébként a zsinór miatt ne aggódj, én vagy 10 éve tamponozok és még soha nem találtam rossz tampont a dobozban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!