Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fáj mikor a tampont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fáj mikor a tampont fel helyezitek? Mit kell csinálni h ne fájjonn? Huzzam be a hasam?

Figyelt kérdés

2013. márc. 20. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha jól helyezed fel akkor egyáltalán nem fáj. Állj kis terpeszbe kicsit hajlitsd be a lábad és ne egyenesen fölfele dugd fel hanem kicsit oldalasan. Ezt ki kell tapasztalni...

Akkor jó kül hogy ha érzed hogy jó mélyre fel tudod dugni mert ha rosszul rakod fel akkor érzed hogy megállt és nem tudod tovább dugni

2013. márc. 20. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Szűz vagy még? Ha igen, szerintem még ne próbálkozz vele. Ha nem akkor lehet túl nagy mérettel próbálkozol. Vegyél minit. Igaz az a gyengébb napokra van, első 1-2 nap nem ajánlatos használni. Hogy kell csinálni? Használati útmutatóban van póz, egyik lábad a kádszélén vagy a wc tetején és úgy. Egy idő után már menni fog máshogy is.
2013. márc. 20. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Köszönöm Istenem, hogy férfinak születtem!
2013. márc. 20. 23:44
 4/9 anonim ***** válasza:

ezt úgy is magadnak kell kitapasztalni, ez a vérzés erősségétől is függ mikor mekkora kell

nem tudom hány éves vagy, de a tampon dobozában is van papír, amit megnézhetsz, de biztos neten is van N

2013. márc. 20. 23:49
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem nagyon fáj.. ezért inkább betétet használok:D
2013. márc. 20. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
tegnap 23:44: Nektek cserébe ott a "hogyan húzzuk fel a gumit és milyen méretűt vegyek?" kérdéskör. :D
2013. márc. 21. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem csak akkor fáj, ha túl gyorsan csinálom. guggolj le terpeszbe, és lassan felfelé, de kicsit hátra kezdd el tolni, és akkor egyáltalán nem fáj.
2013. márc. 21. 07:55
 8/9 anonim ***** válasza:

ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, de próbáld úgy,mintha "nyomnál"

ilyenkor jobbn elazulnak az izmok, könnyebben felmegy

és amikor bent van az is fáj? told tovább! túl mélyre úgyse mehet, csak a zsinór lógjon ki

ja és persze lassan, felfele, és kicsit hátra

2013. márc. 21. 08:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem sosem fájt.
2013. márc. 21. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!