Fogamzásgátlótól milyen gyakran kapnak a nők trombózist?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyógyszert szedni, de nem tudom, hogy hajlamos vagyok-e rá. Ahogy olvastam, előtte csak máj es vesefunkciot néznek a vérvétellel, trombózis hajlamot nem. Ha az orvos, csak verkepet kér, akkor hogyan megkérhetem, hogy küldjön el erre a vizsgálatra? Ha igen, akkor hogy tehetem meg, mi a neve?2016. jún. 11. 18:55
1/1 anonim válasza:
benne van a tájkoztatóban, hogy mennyi az esélye fogamzásgátló szedése esetén és nélküle.
a vérvizsgálat meg ha jól emlékeszem kimutatta a trombózishajlamot. a női felmenőid körében volt trombózis? ezt is biztosan meg fogja kérdezni. első alkalommal érdemes magánhoz menni,hogy tényleg alaposan kivzsgáljon stb.. de utána felíratni meg évente vizsgálatra jó az sztk is. csak első felírásnál nem ajánlom,hajlamosak vizsgálat és mindenféle kérdés nélkül felírni azt,ami után támogatást kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!