Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem nőttek meg a melleim...

Miért nem nőttek meg a melleim a fogamzásgátlótól sem? Hogy fogadjam így el magam?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, a melleim nevetségesek, kis hegyes szarok, undorítóak. A családban mindenkinek nagy mellei vannak, nekem meg semmi. Rettenetes érzés mikor 13-14 éves lányok jönnek velem szembe hatalmas csöcsökkel. Plasztikára soha nem lesz pénzem, de így meg nem tudom elfogadni magam. Mindenki azt mondta, hogy nőttek a mellei a fogamzásgátlótól egy kosárméretet, nekem meg egy mm-t se.

2016. ápr. 20. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Akkor ne fogadd el magad. Mit akarsz most hallani, vagy mi a kérdésed lényege? Győzködést akarsz, hogy így is szép vagy, vagy szidjuk együtt a "hatalmas csöcsű" tiniket, vagy mi legyen? Métely van a lelked helyén, az nagyobb gond, mint a külsőd.
2016. ápr. 20. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A mell növekedése egy sima mellékhatás, mint bármilyen gyógyszernél. Vagy előjön vagy nem.
2016. ápr. 20. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is ezt vártam a fogamzásgatlótól, de semmi :)

Viszont miután abbahagytam, rá kb 2-3 évre kezdett el nőni magától. Ekkor kb 22 voltam, én is meglepődtem, hogy ilyenkor kezdte el. Folyamatosan nőtt kb egy évig, szép lassan, mindig mielőtt megjött előtte egy hétig feszült meg fájt. Még most sincsenek hatalmas melleim, de nekem pont jó, te sem ettől leszel több vagy kevesebb.

2016. ápr. 20. 18:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Felesleges keseregni meg egy gyógyszertől ami nem mellnövesztésre van csodát várni. Van ilyen ismerősöm mint te. Kiment külföldre dolgozni és megkereste rá a pénzt. Ennyi. Neked is csak ezt tudom ajánlani. Igaz hogya csaj keményen dolgozott de most már nagy melle van. 23 évesen te is megkeresheted rá a pénzt.
2016. ápr. 20. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Mellékhatás csak, ami nem mindenkinél jön elő. 3 félét szedtem, egyiknél sem volt ilyen max 1 hónapig az egyiknél...

Abbahagyod úgyis elmúlik.

Plasztika marad, amire lehet hitelt is felvenni ha annyira szeretnék. Egyébként nem a melltől lesz egy nő nő, szép testalkat, kerek fenék, szép haj, arc, smink. Sok más lehetőség van. Aki emiatt nem szeretne az nem érdemel meg és nem magad miatt van veled.

A kislányoknál a push-up is játszik! ;)

2016. ápr. 20. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugyan már, örülj neki.. Tudsz rendesen sportolni, nincs nyak és hátfájásod és bármit felhúzhatsz, nem fog kilátszani a melltartó.. Légy boldog, az összes ruha ilyen nőkre lett tervezve, nézd meg a modelleket, egyiknek sincs melle..
2016. ápr. 20. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert a fogamzásgátló nem mellnövesztésre van. Abszolút nem nő meg tőle mindenki melle, sőt ez elég ritka, amióta bejöttek az alacsony hormontartalmú tabletták.

Egyébként nekem is kis hegyes melleim vannak, 6 éve szedek gyógyszert és ugyanolyanok. Bár számomra ez nem probléma, én inkább annak örülök, hogy nincs mellem.

25/L

2016. ápr. 20. 22:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Én örülnék, ha lennének melleim, így abszolút nem érzem nőnek magam.
2016. ápr. 21. 00:24
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Ne érezd így magad felesleges. Hidd el nem a nagy mellektől (ami általában nem is szép, mert gyakran lóg) lesz egy nő igazi nő. Nekem nagy melleim vannak és utálom, alig várom, hogy legyen pénzem megkisebbíteni.
2016. ápr. 21. 06:40
 10/10 Scav ***** válasza:

A "kis hegyes szarok" pl. nekem tetszenek és még nagyon sok férfinak is, akik a nagy mellekért nem rajonganak. Nem ettől leszel nő, hanem a személyiségedtől, attól, ahogy viselkedsz.

33F

2016. ápr. 21. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!