Lanyok! Azt hiszem huvelygombam van es nem hatnak a gyogyszerek Mit tegyek?
Par napja ugy keltem fel, hogy ego, csipo erzest ereztem a huvelyemnel. Nem foglallkoztam vele, azt hittem elmulik. Mivel nem mult el nem mertem rogton gombaolohoz nyulni, es az IDELYN nevu kupot tettem fel 2 napon keresztul, ekkor mar csak viszketett nagyon. Kozben voltam egyutt a baratommal akinek hamlani es viszketni kezdett a nemi szerve, igy biztosak lettunk benne, hogy gomba. Mar aznap felhelyeztem a Canesten Combi Uno nevu huvelytablettat es naponta 2-szer kenem kulsoleg canestennel, valamint a baratom is keni. Miutan feltettem ezt a huvelytablettat, masnapra elmult a viszketes, azonban megjelent egy feher aludttej allagu folyas. Azt remeltem ez mar a gyogyulas jele lehet, de masnap ismet megjelent az ego erzes.
Vilag eletemben nagyon higienikus voltam, nem ertem hogy lehetett ez:( Azt gondolom (ha ezektol tenyleg lehet), hogy a sok stressz es szenhidrat dus etelek nagymerteku fogyasztasa.
Van valami tippetek, hogy mit tehetnek meg ezeken felul? Valamint a baratom szamara eleg a napi 2-szeri bekenes?
Koszonom elore is a segitseget!
Koszonom a valaszokat! :)
Megyek nogyogyaszhoz, es remelem megoldodik
Es mire vársz ? Tapsra ? Arra van az orvos h kiderítse
Esküszöm ne feltétlenül feléd irányul de sosem főhőse égnek miert állítanak de a nők nagy része maguknak diagnózist aztan félre kezelik ..
"Kozben voltam egyutt a baratommal akinek hamlani es viszketni kezdett a nemi szerve"
Remek. Inkább lenék az ellenséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!