Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Huvelygombam van vagy nem? 23L

Huvelygombam van vagy nem? 23L

Figyelt kérdés
van egy kis hig feheres szinte atlatszo szinu folyasom a huvelyembol,3 napja,de nagyon minimalis mennyisegu ,nem azik at a bugyim ,egy picit viszket es nincs szaga. Ha huvelygomba,akkor mennyi folyna korulbelul,s mennyi napig tart atlagban?
2015. nov. 15. 11:57
 1/5 anonim válasza:
Keress fel egy nogyogyaszt es o majd megmondja
2015. nov. 15. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján lehetséges, de nem biztos. A hüvelygomba tovább folyna.
2015. nov. 15. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem es meg sokan masoknak menses elott megvaltozik a folyasa to esetleg vagy mas szinu szagu.lehet hogy ez normalis nalad de ha esetleg jobban viszketne vagy zavar akkor menj el nogyogyaszhoz mert igy latatlanban csak talalgatni lehet
2015. nov. 15. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs bajod, ha más tünetek nincenek.
2015. nov. 16. 08:16
 5/5 szilvijoe ***** válasza:
Az is lehet, hogy a hüvely PH egyensúlya kicsit megváltozott, ennek több oka is lehet, színes fehérnemű, wcpapír, hüvely helytelen tisztítása, szexpartner stb. nekem van egy tanácsom, ha gondolod, és érdekel, írj privátba
2015. nov. 16. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!