Huvelygombam van vagy nem? 23L
Figyelt kérdés
van egy kis hig feheres szinte atlatszo szinu folyasom a huvelyembol,3 napja,de nagyon minimalis mennyisegu ,nem azik at a bugyim ,egy picit viszket es nincs szaga. Ha huvelygomba,akkor mennyi folyna korulbelul,s mennyi napig tart atlagban?2015. nov. 15. 11:57
1/5 anonim válasza:
Keress fel egy nogyogyaszt es o majd megmondja
2/5 anonim válasza:
A leírtak alapján lehetséges, de nem biztos. A hüvelygomba tovább folyna.
3/5 anonim válasza:
nekem es meg sokan masoknak menses elott megvaltozik a folyasa to esetleg vagy mas szinu szagu.lehet hogy ez normalis nalad de ha esetleg jobban viszketne vagy zavar akkor menj el nogyogyaszhoz mert igy latatlanban csak talalgatni lehet
4/5 anonim válasza:
Szerintem nincs bajod, ha más tünetek nincenek.
5/5 szilvijoe válasza:
Az is lehet, hogy a hüvely PH egyensúlya kicsit megváltozott, ennek több oka is lehet, színes fehérnemű, wcpapír, hüvely helytelen tisztítása, szexpartner stb. nekem van egy tanácsom, ha gondolod, és érdekel, írj privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!