Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azt hiszem huvelygombam van,...

Azt hiszem huvelygombam van, lehetseges vagy valami mas?

Figyelt kérdés
Mar utana neztem es minden stimmel, 4 napja strandon voltam, csipo, ego fajdalom a huvelyemnel vizeleskor, turoszeru valadek, ma reggel viszont nagyon picit veres volt a vizelet. Ezt nem igazan talaltam sehol, lehet hogy mas baj van? Latex allergia lehet vagy az mar elmult volna (szinten 4 napja tortent a dolog)??

2015. aug. 26. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj nőgyógyászhoz, hogy írjon antibiotikumot, magától nem fog elmúlni. Nem hiszem, hogy latex allergia, éreznéd ha kívülről sérült volna a bőr. A vérzés lehet a gyulladás velejárója.
2015. aug. 26. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg gomba, de inkább dokihoz mennék a helyedben, mint egy sima canesten-kúra, mert nekem is volt pl. trichomonasom és azt nem tudtam otthon megállapítani, hogy micsoda (hasonló tünetekkel) és arra pl. nem volt jó a canesten.
2015. aug. 26. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos hogy gombád van. Canesten combit vegyél és 3 nap alatt elmúlik. Kárt nem teszel vele, érdemes megpróbálnod.
2015. aug. 26. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
A hüvelygombára inkább a viszketés a jellemző. Inkább olyan készítményt érdemes venni, ami több mindenre jó (pl. Betadine hüvelykúp). Ha nem használ pár nap alatt, akkor doki.
2015. aug. 26. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!