Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetseges hogy terhes vagyok....

Lehetseges hogy terhes vagyok. Kene segitseg!?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnam ,,eltavolitani" orvosi beavatkozas nelkul vmi gyogyszerrel amit recept nelkul lehet kapni vagy vmivel ami segit?...igaz holnap kene megjonnie de erzem hogy vmi nem franko es inel hamarabb veget akarok vetni ennek....

2015. aug. 26. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nyírd ki magad
2015. aug. 26. 01:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Időben kellett volna gondolkozni, és gondoskodni a MEGFELELŐ védekezésről!

Most már nem tehetsz semmit, végig kell járnod a procedúrát: orvos, vizsgálat, engedélyek, 30 000,- Ft befizetés, méhszájtágítás, kaparás. Ez van. És köttesd is majd el magad lécci, ennyi ésszel ne szaporodj.

2015. aug. 26. 09:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Hat koszi mindenkinek... kivancsi voltam tudnak e ertelmes valaszokat adni de ezek szerint nem nagyon:D meg szerencse hogy gondolkozok esnem teszek semmi hulyeseget es ha vmi igazi kerdesem van amit jobb no name-val megkerdezni akkor sem fordulok a gyakorikerdesekhez...ez van:D
2015. aug. 26. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Pedig az előző válaszolóknak ha a stílusban nem is, tartalomban igazuk van. Ha tényleg terhes vagy, már semmit sem tehetsz, ha nem akarod megtartani, csak azt, hogy hivatalos úton elveteted. (Esetleg reménykedsz, hogy spontán elvetélsz:S - de az is csak annyira lehet hatásos, mint a védekezésed, bocs.)

Méghogy recept nélküli készítménnyel megszakítani egy terhességet!!! Hát ne haragudj, de ilyet tényleg nem hallottam még senkitől soha!

(Persze a "régiek" biztosan tudták volna, hogy melyik 5 füvet melyik 3 illóolajjal kell összekeverni a kívánt hatás elérése érdekében, de már nem ezt a kort éljük!)

Én elhiszem, hogy el vagy keseredve, de

- még reménykedhetsz, hogy megjön, és nem is vagy terhes

- legyen némi önkritikád, és ahelyett, hogy fel vagy háborodva, inkább tanulj az esetből!!!

Mindazonáltal remélem, hogy feleslegesen parázol!

2015. aug. 26. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!