Lehetseges hogy terhes vagyok. Kene segitseg!?
Időben kellett volna gondolkozni, és gondoskodni a MEGFELELŐ védekezésről!
Most már nem tehetsz semmit, végig kell járnod a procedúrát: orvos, vizsgálat, engedélyek, 30 000,- Ft befizetés, méhszájtágítás, kaparás. Ez van. És köttesd is majd el magad lécci, ennyi ésszel ne szaporodj.
Pedig az előző válaszolóknak ha a stílusban nem is, tartalomban igazuk van. Ha tényleg terhes vagy, már semmit sem tehetsz, ha nem akarod megtartani, csak azt, hogy hivatalos úton elveteted. (Esetleg reménykedsz, hogy spontán elvetélsz:S - de az is csak annyira lehet hatásos, mint a védekezésed, bocs.)
Méghogy recept nélküli készítménnyel megszakítani egy terhességet!!! Hát ne haragudj, de ilyet tényleg nem hallottam még senkitől soha!
(Persze a "régiek" biztosan tudták volna, hogy melyik 5 füvet melyik 3 illóolajjal kell összekeverni a kívánt hatás elérése érdekében, de már nem ezt a kort éljük!)
Én elhiszem, hogy el vagy keseredve, de
- még reménykedhetsz, hogy megjön, és nem is vagy terhes
- legyen némi önkritikád, és ahelyett, hogy fel vagy háborodva, inkább tanulj az esetből!!!
Mindazonáltal remélem, hogy feleslegesen parázol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!