Hogy élitek meg a menzesz időszakát, gyógyszerek, lelki változás, ingerültség? Hogyan lehet átvészelni ezt, praktikák?
Nekem 12 éves koromtól 8 napos volt egészen 29 éves koromig, amikor is fogamzásgátlót kezdtem szedni. De úgy képzeld el, hogy az első 5 napban kb óránként cseréltem a betétet, iszonyú erős volt...
Szerencsére nagyon nem fájt, én sokat mozogtam mindig, hogy oldódjon a görcs. Gyógyszereket nem szeretek szedni. Általában kutyát sétáltattam, ha nagyon fájt.
Most már csitult a tablettától, mióta abbahagytam, már csak 6 napos,és nem is olyan erős.
Jelenleg pedig babát várok, úgyhogy nincs ilyen gondom :)
Amúgy nem éltem meg teherként sosem, talán az éjszakai felpattanásokat kihagytam volna, de ki lehetett bírni. Mondjuk egyszer 14 napig megvolt, akkor majdnem kaparás lett a vége...lehettem vagy 15 éves...
Akinek ilyen fájdalmas,szedjen rendszeresen magnéziumot.
Sőt (más okból)annak is kéne,akinek fájdalmatlan,mert Magyaro.magnéziumban szegény terület.
Csak jól felszívódót szabad venni,mert a nem hasznosuló lerakódik a szervezetben és komoly betegségeket okoz,no meg pénzkidobás.Valamint csak olyat,amelyik tartalmazza a napi ajánlott adagot,mert sok olyan van a piacon,ami kevés hatóanyagú. https://www.youtube.com/watch?v=60WrXm0sn1w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!