Lányok, volt már valaki ilyen helyzetbe? Lehet tudni mi okozza ez, vagy egyáltalán mi ez?
Figyelt kérdés
Vasárnap óta, a jobb oldalt a szeméremajkam(kicsit hátrébb) dió nagyságúra fel van dagadva. Az előtt hüvely gombával küszködtem.. Nem tudom hogy ennek a mostani bajomhoz van e valami köze.
Fáj minden egyes lépés, nem tudok normálisan menni, se ülni nem bírok. Állni se nagyon.
Lányok/nők, volt már valaki ilyen helyzetbe? Nagyon megköszönném, ha leírnátok, hogy ti mit csináltatok, amitől elmúlt.
2016. jún. 1. 21:48
1/4 anonim válasza:
Esetleg Bartholini ciszta.
Lehet a gyulladás miatt a Bartholini mirigy kivezető csöve eltömődött.
Ezt találtam róla / első blikkre ezt gondolnám /
2/4 anonim válasza:
Az előző jól mondja, az egyik Bartholin-mirigy lehet gyulladásban. Holnap menj nőgyógyászhoz, ez magától nem fog elmúlni.
3/4 A kérdező kommentje:
De ugye nem kell műteni?:((
Azt nagyon nem szeretném..
Meg ha sokáig megyek, vagy futok, akkor elmúlik a fájdalom, és nincs feldagadva. Ez hogy lehet?
2016. jún. 2. 09:53
4/4 anonim válasza:
Éppen azért kell most orvoshoz menned, hogy ne kelljen később műteni. A ciszta bizonyos testhelyzetekben visszahúzódik, valószínűleg nálad is erről van szó, de ettől még mindenképpen kezelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!