Gyakori vizelést mi okozza?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat járok végére. Napközben akár félóránként is, pedig nem iszok azért olyan sokat. Nem vagyok felfázva ez biztos. Ez az egész már évek óta tart és nagyon fárasztó folyamatosan belekalkulálni az életembe. Orvosnál még nem voltam ezzel, nem is szeretnék elmenni, mert kb fél évet kellene várni egy vizsgálatra, aztán kb körberöhögnének és félrekezelnének. = Már több esetben történt ilyen velem.) Szóval, ha valaki tudja, mi okozza ezt az egészet, illetve, hogy mit lehetne tenni ellene, szívesen fogadnám a válaszokat. köszi2016. jan. 17. 15:08
1/5 A kérdező kommentje:
nem végére, hanem vécére!
2016. jan. 17. 15:09
2/5 anonim válasza:
Lehet csak szimplán túlműködik a húgyhólyagod. Vannak ilyen emberek.
Amúgy meg nem minden orvos h..lye, nem mindig kezelnek félre, nekem az életem során rengeteget kellett orvoshoz járnom, 7 műtétem volt, több egészségügyi problémám, jelenleg is két fajta gyógyszert szedek állandóan és még soha nem kezeltek félre, minden bajomnak kiderítették az okát.
Szóval ha ez neked gond, akkor fordulj orvoshoz!
De nem gondolnám, hogy ha már évek óta tart, akkor különösebben változna a helyzet. Lehet, hogy ilyen vagy és kész.
3/5 anonim válasza:
okozhatja bármi, akár cukorbetegség kezdő tünete is lehet
4/5 anonim válasza:
Lehet te aközé a sokmillió magyar közé tartozol aki sópótlás nélkül akar napi 3-4 liter vizet inni? Só nélkül a szervezeted nem tudja megtartani a vizet, aztán szaladgálhatsz hugyozni. Ezenkívül ami súlyosabb vérbesűrűsödést okoz.
5/5 anonim válasza:
Lehet van valami rendellenes a hólyagodban, ami miatt nem tud tágulni eléggé. Keress fel egy urológust, hogy ezt a lehetőséget kizárd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!