Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza a gyakori vizelést?

Mi okozza a gyakori vizelést?

Figyelt kérdés
Előfordul,hogy naponta akár nyolcszor is pisilnem kell,pedig alig iszok(max. 1 litert)egész nap.Éjszaka is gyakran kell,akár kétszer-háromszor is.Nincs szomjúságérzetem,mint a cukorbetegeknek,nem fáj vagy csíp,a vizelet színe is normális.Nem hiszem,hogy terhes lennék,mivel szedem rendszeresen a fogamzásgátlót,és ez a helyzet már legalább 3 hónapja fenn áll.Elolvastam már sok hasonló kérdést és rájuk a választ,mégsem jöttem rá mi lehet ez.Tudom,hogy orvoshoz kell fordulni.Eddig azért nem tettem,mivel nem különösebben zavart a dolog.
2009. jún. 29. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Először felfázásra gondoltam, de az már 3 hónap alatt kezelés nélkül is elmúlt volna.

Lehet, hogy -hiszen itt a gyümölcsszezon- sok gyümölcsöt eszel? Azok nagyrésze is víz. Ha nem, akkor marad az orvos...

2009. jún. 29. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
nem igazán,sőt!nagyon kevés gyümölcsöt eszem...azért köszi a választ!
2009. jún. 29. 15:59
 3/5 anonim válasza:

Esetleg nem vagy idegesebb mostanában? Az is okozhat ilyen panaszokat. De szerintem csak jól választ ki a veséd. Nekem is ez van, már kivizsgáltak de nem találtak semmit szerencsére.

Az is fontos, hogy milyen színű a vizeleted.

Én úgy tudom egyébként, hogy az a rossz ha keveset jár az ember pisilni.

2009. júl. 1. 11:13
 4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Még az jutott az eszembe, hogy kávét mennyit iszol? Az nagyon vízhajtó.
2009. júl. 1. 11:16
 5/5 A kérdező kommentje:

hát,ideges ritkán szoktam lenni,kávét pedig egyáltalán nem iszok.A színe pedig általában (ha időben elmegyek)átlátszó...

egyébként csak azért kérdeztem,mert nem akarok feleslegesen kiállni mindenféle vizsgálatot,hogyha nincs is semmi bajom..

köszi

2009. júl. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!