Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfáztam? Van rá valami...

Felfáztam? Van rá valami gyógymód?

Figyelt kérdés

Tegnap muszáj voltam bemenni 0.tesire,pedig felvagyok mentve(gipsz miatt)na mindegy lényeg a lényeg,hogy azt hittem jó idõ lesz ballerina cipõt vettem meg egy vékony harisnyát kiléptem az ajtón rá2percre mintha dèzsából öntötték volna csúrig áztam..a cipõmbõl rendesen kilehetett önteni a vizet,kb.15percet lehettem a vizes cipõbe,mivel egybõl haza is engedtek a suliból itthon egy lavórba tettem meleg vizet 5percet áztattam jó meleg zoknit vettem,vízálló cipõvel!

Most vettem észre nemrég,hogy szúr,csíp ott lent és pisilnem kell most is pedig nemrégen pisiltem..

Szerintetek felfáztam,ha nem akkor mi lehet?Van rá valami gyógymód?Ettõl ugye még lehet késõbb gyerekem?Ennek a felfázásnak lehetnek szövõdményei?

Köszi! 15/l

2016. máj. 25. 22:55
 1/3 anonim válasza:
Igen, felfáztál. Semmi bajod nem lesz, igyál sok mézes citromos teát, meleg fürdő, meleg ruha és pár nap mulva kutya bajod!
2016. máj. 25. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze :) Simán lehet gyereked, emiatt ne aggódj, elég sokan felfáznak. Én, ha sokáig hidegben voltam és érzem, hogy most lehet, hogy lesz valami felfázásszerű be szoktam vackolni magamat a melegbe és megnézek egy filmet, néha elmúlik. Esetleg előre beszerezhetsz fájdalomcsillapítót, mert ha nagyon felfáztál az tud fájni. Ha van otthon citrom, akkor igyál limonádét, mert a C vitamin jót tesz, úgy tudom, hogy talán felfázás ellen is.

Ha holnapig nem múlik el, akkor érdemes lehet tőzegáfonyát enni. Nem tudom, hogy tényleg működik-e, de mindenkinek aki felfázott ajánlják.

2016. máj. 25. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz minél hamarabb! A felfázás nem játék... Csinál egy vizeletvizsgálatot és valószínűleg ír fel gyógyszert. Ha többször előjönne, ajánlom a D-mannoz port. Nagyon hatásos! De csak megelőzésre, ha előjött akkor antibiotikum kell.
2016. máj. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!