Felfáztam! Milyen házi gyógymódok válnak be leggyorsabban? Vagy milyenek léteznek? 16/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 10:11
2/21 anonim válasza:
kamillás ülőfürdő
Igyál sok sok vizet, hogy kimosódjanak a bacik. Menj gyógyszertárba vegyél walurinalt vagy tőzegáfonya kapszulát. Nekem ilyenkor csak az antibiotikum segít szóval ilyenkor tűzök a dokihoz.
3/21 anonim válasza:
Orvosi kezelest igenyel, otthon ezt kiegeszitheted ulofurdovel, mezei zsurlo, kamilla, csalan pl.
4/21 A kérdező kommentje:
az ülőfürdő kis időre beválik de ha ujra mennem kell wcre akkkor ugyanolyan csipős érzésem van... kamillateát próbáltam még... esetleg más valami? dokihoz nem megyek!
2013. jún. 17. 10:29
5/21 anonim válasza:
Én csalánteát ittam rengeteget. Az vizelethajtó így gyorsabban elmúlik a felfázás. Nekem használt!
6/21 A kérdező kommentje:
és azt hogyan kell elkésziteni?
2013. jún. 17. 10:31
7/21 anonim válasza:
Hát most pont nincs itthon, de gyógynövényesbe lehet kapni és rajta van a csomagolásán. Fontos hogy ne ízesítsd, mert nem lesz hatásos. Elég rossz így, de a hatás kedvéért megéri. Fontos hogy annyit igyál amennyit csak tudsz én mindig gyorsan leküldöm a torkomon :D
8/21 A kérdező kommentje:
értem.köszi
2013. jún. 17. 10:35
9/21 anonim válasza:
Volt már vesemedence gyulladásod?
Mert ha eddig még nem és nem kezelteted orvossal a húgyhólyaghurutot, akkor még lehet!
Ez nem játék.
Bakteriális fertőzés okozza és amíg a baktériumok nincsenek kiölve célzott antibiotikumos kezeléssel a szervezetedből, addig azok ott lesznek és igen komoly gyulladásnak leszel kitéve.
El kell menni orvoshoz, pisilsz egy pohárba, megnézik a vizeletet és kapsz rá gyógyszert. Ennyi.
10/21 anonim válasza:
Minden más csak tüneti, illetve megelőző használatra van, de a kórokozókat nem pusztítja el a házipatika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!