Baj, ha nincs "horpadás" a kér mellem közt?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem különböző képeken, sorozatokban, filmekben stb, hogy általában az ott lévő nőknek van valami ksi mélyedés közte, úgy értem, hogy nem akor így fel van nyomva, nem arra gondolok, hanem amikor szabadon van. Nekem nincs ilyen, és attól félek, hogy elhet ettől lóg egy kicsit? Vegy nem tudom, mert minden nőnek, akinek volt ilyen "horpadása" annakj szép melle volt és nem lógott. Meg láttam olyat is, akinek rettenetsen nagy volt és lógott és a 2 melle úgymond össze volt kötve? vagy valamilyn szinten így kapcsolódtak és, ahogy lógott egy ilyen fordított v-t adtak ki. Nekem miért nem kapcsolódnak? Miért nincs ilyen horpadásom? Mibaj van velem? :(2016. máj. 14. 13:34
11/13 A kérdező kommentje:
feloldalrol latszik valami, arra jutottam, hogy azert nem latvanyos, mert nem nagyok a melleim es nincsenek tul kozel egymashoz.
:)
2016. máj. 15. 12:23
12/13 anonim válasza:
istenem.... hogy egyes embereknek ezek okozzák az életben a legnagyobb gondot.. irigylem a sok szabadidődet
13/13 A kérdező kommentje:
nem ez a legnagyobb problemam az eletben megnyugodhatsz. csak furanak talaltam, akkora vetek lenne h megkerdeztem?
2016. máj. 15. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!