Baj, ha nincs "horpadás" a kér mellem közt?
Tessék, neki sincs szünet a mellei között.
[link] (oké, az övé is viszonylag nagy)
Ez nyilván alkati adottság.
Ennyiből nem derül ki, hogy mi a helyzet valójában, de keress rá a "symnastia" szóra.
Ja, igen. Akkor mi a kérdés? :-D
Általában nincs összenőve. De ha "nincs horpadás", akkor az azt jelenti, hogy össze van nőve. Vagy nem? Vagy most mi?
Nincs összenőve, nincs horpadás. Milyen lehetőségek vannak még...? A Voga-Turnovszky-féle Metal Lady paródia alapján "két mellem középen összeér" (ami a felpolcolt állapotra értendő amúgy a dalban, viszont én most a "szabadon van"-os értelemben veszem.
De azt hiszem, én feladom, rájöttem, hogy számomra a kérdés tulajdonképpeni értelmezése is problémát jelent :S
"...nem tudjuk megérteni egymást, mert amit kimondok, azt a másik úgy érti, ahogy benne a világ tükröződik." - Pirandello.
Kicsit túlbeszéltük ezt, szerintem nincs semmi probléma veled (az ikrekkel), csak kicsit túlgondoltad ezt a dolgot :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!