Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, ha nincs "horpadás" a...

Baj, ha nincs "horpadás" a kér mellem közt?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem különböző képeken, sorozatokban, filmekben stb, hogy általában az ott lévő nőknek van valami ksi mélyedés közte, úgy értem, hogy nem akor így fel van nyomva, nem arra gondolok, hanem amikor szabadon van. Nekem nincs ilyen, és attól félek, hogy elhet ettől lóg egy kicsit? Vegy nem tudom, mert minden nőnek, akinek volt ilyen "horpadása" annakj szép melle volt és nem lógott. Meg láttam olyat is, akinek rettenetsen nagy volt és lógott és a 2 melle úgymond össze volt kötve? vagy valamilyn szinten így kapcsolódtak és, ahogy lógott egy ilyen fordított v-t adtak ki. Nekem miért nem kapcsolódnak? Miért nincs ilyen horpadásom? Mibaj van velem? :(

2016. máj. 14. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Agyaddal van baj.
2016. máj. 14. 13:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Gondolom azért mert nem vagy edzett és sovány se.
2016. máj. 14. 13:49
 3/13 TR75 ***** válasza:

Tessék, neki sincs szünet a mellei között.

[link] (oké, az övé is viszonylag nagy)

2016. máj. 14. 14:06
 4/13 A kérdező kommentje:
nem edzett és nem sovány embereken is láttam már :)
2016. máj. 14. 16:19
 5/13 TR75 ***** válasza:

Ez nyilván alkati adottság.

Ennyiből nem derül ki, hogy mi a helyzet valójában, de keress rá a "symnastia" szóra.

2016. máj. 14. 16:58
 6/13 A kérdező kommentje:
utolsó, nekem nem az a bajom, hogy össze van nőve. nincs összenőve. :)
2016. máj. 14. 17:44
 7/13 TR75 ***** válasza:

Ja, igen. Akkor mi a kérdés? :-D

Általában nincs összenőve. De ha "nincs horpadás", akkor az azt jelenti, hogy össze van nőve. Vagy nem? Vagy most mi?

2016. máj. 14. 17:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Próbálkozz kamionkerékkel, olyan horpadásod lesz hogy még a szomszéd megyéből is a csodájára járnak :)
2016. máj. 14. 18:09
 9/13 A kérdező kommentje:
összekevered azzal, amikor fel van nyomva. úgy persze, hogy mindenkinek van egy vonal. én arról beszélek, amikor szabadon van. nelem pl nincs se összenőve, se horpadás a kettő között, ezért kérdeztem.
2016. máj. 14. 19:29
 10/13 TR75 ***** válasza:

Nincs összenőve, nincs horpadás. Milyen lehetőségek vannak még...? A Voga-Turnovszky-féle Metal Lady paródia alapján "két mellem középen összeér" (ami a felpolcolt állapotra értendő amúgy a dalban, viszont én most a "szabadon van"-os értelemben veszem.

De azt hiszem, én feladom, rájöttem, hogy számomra a kérdés tulajdonképpeni értelmezése is problémát jelent :S

"...nem tudjuk megérteni egymást, mert amit kimondok, azt a másik úgy érti, ahogy benne a világ tükröződik." - Pirandello.

Kicsit túlbeszéltük ezt, szerintem nincs semmi probléma veled (az ikrekkel), csak kicsit túlgondoltad ezt a dolgot :-)

2016. máj. 14. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!