Van egy horpadás a mellemen oldalt, olyan, mintha be lenne nyomódva, ez mitől lehet? (folyt. Lent)
Figyelt kérdés
30 éves anyuka vagyok, kisfiamat több mint másfél évig szoptattam, most ő két éves, tavasszal hagytuk abba a szopit. Nem tudom, lehet-e köze ehhez, de az egyik mellemen oldalt van egy kb 1 négyzetcentiméternyi benyomódás, behorpadás. Más elváltozás nincs. Mi lehet ez?2011. júl. 3. 08:06
1/6 anonim válasza:
Ezzel azonnal menj el nőgyógyászhoz.
2/6 anonim válasza:
Nem a szoptatástól. Irány a doki azonnal!
3/6 A kérdező kommentje:
Huh, köszönöm, holnap reggel elmegyek a nőgyógyászatra... Közben utánanéztem a google-ban, és hát elég súlyos dolgokat írnak... Ha van valakinek hasonló tapasztalata, mi lett az eredmény? Daganat? Mammográfia volt, vagy szövettani vizsgálat? Ha daganat, jóindulatú? Vagy rosszindulatú? Ha műteni kell, mire számítsak? Gondolom, holnap a nőgyógyász nem fog semmi véglegest mondani, továbbküld másfajta vizsgálatra és heteket kell várni, mire kiderül, mi ez, ezért kérdezősködöm... Köszönöm!
2011. júl. 3. 19:34
4/6 anonim válasza:
Remélem azóta már megkaptad a kérdéseidre a választ a dokitól.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megjártam a nőgyógyászt! Megnyugtatásul azoknak, akik hasonló problémával idetévednének: valószínűleg semmi halálos, kézzel nem talált semmi eltérést, de azért elküldött emlő ultrahangra, biztos ami biztos, de nagy valószínűséggel csak valami tejmirigy szórakozik még a szopi utáni átrendeződés közepette:) Persze biztosat az UH után tudok majd. És azért az ilyen tüneteket tényleg komolyan kell venni, mert daganat tünete is lehet!!!
2011. júl. 5. 06:11
6/6 anonim válasza:
Örülök, remélem aZ UH-nál is minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!