Ilyen esetben felhívhatom? Mit tegyek? Kétségbe estem őszintén!
Figyelt kérdés
A nőgyógyászom 3 hónapja felírta a Nuvaringet, előtte tablettát szedtem, különösebb ok nem volt.
A harmadik gyűrű alatt megemelkedett a pulzusom, 100körüli lett, a vérnyomásom rendben van mellette. Aztán elmúlt, 2 napig tartott, néha még éreztem hogy magasabb később. A szünet alatt nem volt ilyen.
Most feltettem a negyediket a szünet után és pár órára rá már most érzem hogy felment, szóval valószínű hogy ettől van.
Holnap felhívhatom ilyennel hogy mit tegyek?? Pénteken fog rendelni (tb-s doki, korábban jártam a magánrendelésére azért van meg a száma) odamehetek ezzel előjegyzés nélkül? Az előjegyzés minimum mindig 3-4hét, ennyit várjak?!
Holnap délután a háziorvosomhoz tudok elmenni max, aki kardiológus. Esetleg megpróbáljam őt?
2016. máj. 11. 22:31
1/3 anonim válasza:
Én a helyedbe felhívnám a nőgyógyászt, más nem elirányít a megfelelő helyre, ha ő nem tud fogadni.
2/3 anonim válasza:
Így van! Hívd fel a nőgyógyászat, beszélj neki röviden a tünetedről és majd ő elmondja a véleményét.
3/3 anonim válasza:
Először a nőgyógyászt hívd fel :) o majd mindent elmond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!