Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mutet utan hogyan tisztalkodto...

Mutet utan hogyan tisztalkodtok "ott"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elore is bocsanat az ekezetek miatt, kulfoldrol irok!

Volt egy mutetem, huvelyen at. Es fejtorest okoz egy dolog. Nem tudom, hogy mennyire erheti viz a huvelyem teruletet. A doki mondta, hogy csak felulrol zuhanyozzak. De mindig is kenyes voltam a tisztalkodasra..

Akinek volt ilyen, Ti hogyan tisztalkodtatok "azon a teruleten"?

2016. máj. 11. 00:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"ilyenkor idegen WC n sem szabad pisilni csak ha le takarítottad es le is feded papirral

"

Na idegen klozetre soha nem ülök rá :)

2016. máj. 13. 00:23
 12/12 anonim ***** válasza:

En egyszerűen nem tudok úgy pisilni h nem ülök le ezért van a táskámban egy spray ami direkt erre van le fújom a WC lehúzot meg az ülőkét is el számolok 20 is mert az van rajta h 20 másodperc a. Ható ideje utána lefedem WC papírral körbe es leülök

Nem egy gyors dolog de nem tudok úgy pisilni

Ahány ember annyi szokás :) es ez nem hinnem h elítélendő meg veszélyes mert eddig nem volt gondom belőle

2016. máj. 13. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!