Mell helyreallito muetetnel melyik lehetoseg a jobb? Sajatzsirbol vagy szilikonnal helyreallitott mutet a jobb?
Erdeklodni szeretnek hogy tudna e nekem valaki segiteni. Tavaly agusztusban mellrakot diagnozialtak es levettek a jobb mellemet.Decemberbe fejeztem be a sugarkezelest. Most szeretnem megcsinaltatni a helyrealitto mutetet csak el kell dontenem,hogy hogy szeretnem. Erdeklodni szeretnek,hogy melyik mutetet lenne a jobb ha sajatzsirbol csinaltatom vissza vagy szilikonbol.En kis mellu no vagyok,mennyire tudjak megcsinalni a mellett a eredetihez. Nem e fog latszani a kulombseg? Ha esetleg nem fog tetszeni a muteti eredmeny a (mellem) akkor milyen mutettel tudnanak jobb es szebb mellett elerni. Mi az elonye es a hatranya ha a sajat zsirbol csinaljak es mi a szilikone.
Elore is koszonom a segitseget
amelyiket javasolja a sebészed. Máshonnan jobb ha nincsenek megbolygatva a szövetek "feleslegesen", főleg a hasi területen nem érdemes nyektetni a szöveteket. Nekem szilikon van 4 éve, minden rendben velük.
Konzultációra keress meg több sebészt is. ajánlom a hoxa fórumon a mellplasztika fórumot. Ott beszélgethetsz olyanokkal akiknek már megcsinálták.
Privátban tudok sebészt ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!