Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mutet utan hogyan tisztalkodto...

Mutet utan hogyan tisztalkodtok "ott"?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elore is bocsanat az ekezetek miatt, kulfoldrol irok!

Volt egy mutetem, huvelyen at. Es fejtorest okoz egy dolog. Nem tudom, hogy mennyire erheti viz a huvelyem teruletet. A doki mondta, hogy csak felulrol zuhanyozzak. De mindig is kenyes voltam a tisztalkodasra..

Akinek volt ilyen, Ti hogyan tisztalkodtatok "azon a teruleten"?

2016. máj. 11. 00:13
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Meg annyi, hogy most zuhanyzasnal csak a csiklom teruleten az ujjammal azert atmostam. Helyes igy, vagy azt se csinaljam?

Koszonom elore is, a normalis valaszokat#

2016. máj. 11. 00:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! lézeres hámműtétem volt a hüvelyemnél. Nekem ülőfürdőt nem szabadott vennem és nem is igazán moshattam. Mindazonáltal, hogy minden kis és nagydolog után betadinnal kellet lespriccelnem, nem is éreztem különösebb szükségét ennek. Nem tudod megkeresni az orvosod? Ez azért fontos kérdés.
2016. máj. 11. 02:29
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld meg a tisztasági kendő használatát.
2016. máj. 11. 03:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem!!! Tisztasagi kendovel meg annyira se szabad mint vizzel!!
2016. máj. 11. 07:34
 5/12 anonim ***** válasza:

#4: De miért nem lehet? Belül műtötték, nem kívül a hüvely bejárat körül.

Nekem is volt hüvelyen keresztül műtétem, 2x is, de egyetlen egyszer sem mondták, hogy nem tisztálkodhatok a megszokott módon.

2016. máj. 11. 16:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Függőleges testhelyzetben legyél, úgy nem tud befolyni a víz a hüvelybe. Mosogasd óvatosan, különben begombásodik, bebüdösödik.
2016. máj. 11. 17:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Persze csak zuhanyzást szabad!
2016. máj. 11. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:

5 azért mert úgyis bejuthat testnedvekkel izzadassal stb

Persze lehet h csak engem intettek ekkora óvatosságra par eve

ilyenkor idegen WC n sem szabad pisilni csak ha le takarítottad es le is feded papirral

2016. máj. 11. 17:54
 9/12 A kérdező kommentje:
Mehnyaknal mutottek. Akkor maradok ennel, hogy ovatosan tisztitgatom. Koszonom szepen a valaszokat! Szep napot mindenkinek!
2016. máj. 12. 09:16
 10/12 anonim ***** válasza:
#8: Köszi szépen. Nekem ezt nem mondták, a papíromon is csak annyi volt, hogy 2 hétig nem emelhetek 2-3 kilónál többet.
2016. máj. 13. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!