Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 éves vagyok és még nem...

Jazminfanni kérdése:

12 éves vagyok és még nem jött meg . Sajnos. Az osztályban majdnem minden lánynak meg jött már. Most a ti tapasztalaitokra lennék kiváncsi. Hol és mikor jött meg. Reagálás és kinek mondtatok el legelsőnek? 🙈

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 18:03
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
De azóta nem volt semmi. Ez biztos hogy az??
2016. okt. 4. 20:48
 42/47 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Október 1-én töltöttem a 13- at és olyan szarul érzem magam hogy még nem jött meg és majdnem minden osztálytársamnak megjött
2016. dec. 30. 20:04
 43/47 anonim ***** válasza:

te tényleg ezen aggódsz több mint fél éve?:D nyugi:D

egyszer mindenkinek megjön...addig örülj amíg nem, de tényleg...

2016. dec. 30. 23:23
 44/47 A kérdező kommentje:
Most már amugy nem aggódok annyira ezen mert rá jöttem hogy ha megjön akkor nem tudok el menni mondjuk strandra...
2016. dec. 31. 07:56
 45/47 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Mai napon jott meg es azt szeretném kérdezni

Hogy hazaertem es akkor vettem eszre azota nem volt semmi

Ez biztos hogy az

2017. febr. 7. 16:52
 46/47 Qksy válasza:
Nekem novemberben jott meg. Mos tenis 12 vagyok. Es nagyon furcsa volt. De miutan megjott nem orultem neki. Minden mas. Pl: most voltunk telen 'nyaralni' es nekem pont akkor volt. Nagyon rossz volt,hogy nem csinalhattam semmit. Elvezd ki a helyzetet,hogy meg nem jott meg. Nekem az elso alkalom az ugy volt,hogy pont indultunk volna egy baratnomhoz es elmentem elotte wcre. Es akkor tortent. Fura volt. Es anya tudta meg eloszor.
2017. febr. 11. 12:07
 47/47 anonim ***** válasza:
"12 éves vagyok és még nem jött meg . Sajnos. Az osztályban majdnem minden lánynak meg jött már.", jelenthet bármit.. pl, hogy fiú vagy.?. és attól sem fog megjönni, hogy az osztályban a lányoknak már megjött..
2021. jan. 7. 01:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!